Bildirim
MS-P35NEO-F OVERCLOCK İÇİN NASIL?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben e6400 ile 450 fsb görebildim daha ilerisini zorlayan varsa yorumlarını yazabilirler. tabi 3600 mhzde stabilite sağlayamadığım için voltajsız olarak 400fsbde kullanıyorum. -
400 fsp güzel sayılır benim için peki anakart genelde nasıl memnunmusun,
alternatif olarak gigabyte ds3 yada 965-s3 düşünüyom sen ne dersin? -
s3 bunun yanında pek tercih edilmez bence arada klas farkı var ama ds3 te benim gönlüm var hala ama hiç kullanmadığım için bilmiyorum. bu kartı uygun fiyata bulmasaydım ds3 alacaktım. anakarttan memnunum ancak 2 tane nokta var sevmediğim ama bunlar şikayet sayılmasada yazayım
- ide dvd writer bağladığımda açılış yavaşlıyor 3 geçişten 10 geçişe çıkıyor çubuk
- ilk elektrik geldiğinde hattan 2 sn çalışıp kapanıyor sonra açılıp normal olarak çalışıyor. -
O/C için düşünüyorsan yine MSI'ın P35 Neo2-FR çözümü daha stabil gözüküyor. P35 Neo-F te iyi bir anakart ds3 le karşılaştırıldığında zira ds3'ün kuzey köprüsü çok fazla ısınıyor overclockta, P35 ona nazaran daha az ısınıyor ve raid yapacakmısın bilmiyorum ama güney köprüsü seçenekleride daha gelişmiş P965 bir anakarta nazaran. Ayrıca p35 neo-f'in şimdiye kadar çok komik hatalarını okudum forumdan, kart performans/fiyat açısından yüksek değerlere sahip ama arada garip davranışlar gösteriyor, zannedersem üzerinde kılı kırk yararak çalışmamış MSI, diğer seri p35 tekiler gibi. Buna bahrikutlu'nun verdiği örneğide dahil edebilirsin.
MSI'ın anakartlarından birini alsam ben p35 platinumu tercih ederdim zira e2140 yada e2160 la olan overclock performansını merak ediyorum ve güzel değerler çıkaracağını düşünüyorum 1.1 revizyonuyla.
-
FR modelinin iyi olduğunu biliyorum ve forumda bir arkadaş o/c da yapmış ve değerleri iyi gözüküyor
lakin neo-f ilr FR arasında ki fiyat farkı beni düşündüryor ve açıkçası o kadar para vermek bana zor geliyor
ne0-f hala kafamda bakalım gelen test sonuçları ver o/c lar neyi göstericek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X