Şimdi Ara

MS-P35NEO-F OVERCLOCK İÇİN NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    c2d e6750 ve MS-P35NEO-F almayı ve overclock yapmayı düşünüyorum,

sizce bu anakart overclock için verimli olur mu?

bilgisi olan üstadlardan yardım istiyorum

diğer seçeneğim ds3 lakin bunda fsb 1066 mhz ye kadar MS-P35NEO-F ise 1333 sizce hangisini almalıyım.

• ben e6400 ile 450 fsb görebildim daha ilerisini zorlayan varsa yorumlarını yazabilirler. tabi 3600 mhzde stabilite sağlayamadığım için voltajsız olarak 400fsbde kullanıyorum.
  • 400 fsp güzel sayılır benim için peki anakart genelde nasıl memnunmusun,

alternatif olarak gigabyte ds3 yada 965-s3 düşünüyom sen ne dersin?
  • s3 bunun yanında pek tercih edilmez bence arada klas farkı var ama ds3 te benim gönlüm var hala ama hiç kullanmadığım için bilmiyorum. bu kartı uygun fiyata bulmasaydım ds3 alacaktım. anakarttan memnunum ancak 2 tane nokta var sevmediğim ama bunlar şikayet sayılmasada yazayım

- ide dvd writer bağladığımda açılış yavaşlıyor 3 geçişten 10 geçişe çıkıyor çubuk
    - ilk elektrik geldiğinde hattan 2 sn çalışıp kapanıyor sonra açılıp normal olarak çalışıyor.
  • O/C için düşünüyorsan yine MSI'ın P35 Neo2-FR çözümü daha stabil gözüküyor. P35 Neo-F te iyi bir anakart ds3 le karşılaştırıldığında zira ds3'ün kuzey köprüsü çok fazla ısınıyor overclockta, P35 ona nazaran daha az ısınıyor ve raid yapacakmısın bilmiyorum ama güney köprüsü seçenekleride daha gelişmiş P965 bir anakarta nazaran. Ayrıca p35 neo-f'in şimdiye kadar çok komik hatalarını okudum forumdan, kart performans/fiyat açısından yüksek değerlere sahip ama arada garip davranışlar gösteriyor, zannedersem üzerinde kılı kırk yararak çalışmamış MSI, diğer seri p35 tekiler gibi. Buna bahrikutlu'nun verdiği örneğide dahil edebilirsin.

MSI'ın anakartlarından birini alsam ben p35 platinumu tercih ederdim zira e2140 yada e2160 la olan overclock performansını merak ediyorum ve güzel değerler çıkaracağını düşünüyorum 1.1 revizyonuyla.

• FR modelinin iyi olduğunu biliyorum ve forumda bir arkadaş o/c da yapmış ve değerleri iyi gözüküyor

lakin neo-f ilr FR arasında ki fiyat farkı beni düşündüryor ve açıkçası o kadar para vermek bana zor geliyor

ne0-f hala kafamda bakalım gelen test sonuçları ver o/c lar neyi göstericek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.