Önceki çiziminin üstünden baya geçti bekliyorduk senden böyle birşey..Tebrik ederim tek kelimeyle harika..Peki normal pc dışında çizimler yapıyormusun ? Varsa onlardan da foto alabilirmiyiz..?
sen artık bir an önce photoshop öğrensen diyorum. 35 saat az değil hani. 35 saatte photoshopla arabanın kendisini yapardın bence.
abi biz senle aynı painti mi kullanıyoruz seni görünce ilham kaynağım oldun hemen açtım painti bende çizmeyi denedim ama anca bi çocuk bir ev bi güneş çizdim
süper olmuş eline sağlık(ben bunun %1 ini çizersem ne oluyum)tebrikler
SÜPER!
helal
arkadaşlar tüm yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum
şu anda dijital ortama kaydedilmiş karakalem, paint ve eskiz çalışmalarımı şu aşamada http://bencizdim.deviantart.com/ adresinden bulablirsiniz. resimde verdiğimwww.bencizdim.net sitesi şu anda yapım aşamasında, bu siteyi açtığımız zaman forumda bir başlık olarak açarım diye düşünüyorum - gerçekten beklediğimden fazla bir ilgi var...
ayrıca orijinal boyutu 2426x1294 olan kopyasını prensip gereği göndermeyi düşünmüyorum, ancak jpg biçimindeki resmin dörtte biri büyüklüğündeki kopyasını aşağıda veriyorum, üzerinde değişiklik yapmadan tepe tepe kullanın.
kullanılan teknikle ilgili olarak verdiğim adresteki öbür çalışmalarıma göz atabilirsiniz.
resmin bu gün açılır inş
quote:
Orjinalden alıntı: bencizdim
arkadaşlar tüm yorumlarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum
şu anda dijital ortama kaydedilmiş karakalem, paint ve eskiz çalışmalarımı şu aşamada http://bencizdim.deviantart.com/ adresinden bulablirsiniz. resimde verdiğimwww.bencizdim.net sitesi şu anda yapım aşamasında, bu siteyi açtığımız zaman forumda bir başlık olarak açarım diye düşünüyorum - gerçekten beklediğimden fazla bir ilgi var...
ayrıca orijinal boyutu 2426x1294 olan kopyasını prensip gereği göndermeyi düşünmüyorum, ancak jpg biçimindeki resmin dörtte biri büyüklüğündeki kopyasını aşağıda veriyorum, üzerinde değişiklik yapmadan tepe tepe kullanın.
kullanılan teknikle ilgili olarak verdiğim adresteki öbür çalışmalarıma göz atabilirsiniz.
çizimlerde mouse kullanıp kullanmadığını söyleyecek misin..yoksa bir sır mı?
Helal olsun gerçekten.Bende çizdiğin resimden gaza gelip bende çizmeye karar verdim.Ve bu ilk çizişim.Gerçekte karakaleme yeteneğim var ama paintde hiç denemedim.Sizce nasıl gidiyor?Bu arada birkaç sorum olacak; 1-Resmi görüntü kalitesi bozulmadan nasıl kaydedebilirim?JPG yapınca kalite falan kalmıyo 2-Önereceğiniz birşeyler varsa lütfen söyleyin
quote:
Helal olsun gerçekten.Bende çizdiğin resimden gaza gelip bende çizmeye karar verdim.Ve bu ilk çizişim.Gerçekte karakaleme yeteneğim var ama paintde hiç denemedim.Sizce nasıl gidiyor?Bu arada birkaç sorum olacak; 1-Resmi görüntü kalitesi bozulmadan nasıl kaydedebilirim?JPG yapınca kalite falan kalmıyo 2-Önereceğiniz birşeyler varsa lütfen söyleyin
ben de bu şekilde gaza gelmiştim
şöyle diyeyim, paintin mantığını kapmışsınız, ancak kaliteyi kaybetmek istemiyorsanız resmi .bmp olarak kaydetmelisiniz. işte böyle böyle yapa yapa olacak, resim yeteneğiniz varsa gerisi gelir
Sağolun teşekkür ederim
rica ederim...
quote:
çizimlerde mouse kullanıp kullanmadığını söyleyecek misin..yoksa bir sır mı?
bununla ilgili daha önceki mesajlarda ve başlıklarda microsoft optik fare kullandığım hakkında bolca cevap vermiştim...
o ne ki bende yaparım aynısını, hatta yaptım iki tane de insan koydum perspektif açısından hey yavrum hey..
Mükemmel çizimleriniz var tebrik ederim.Yalnış anlamayın ama biara inanmadım bu olamaz diye düşündüm fakat youtube den videolarınızı izleyince şok oldum ve artık %100 inanıyorum
Bu yeteneğini farklı yönlerde geliştirmeni dilerim. Örneğin daha gelişmiş programlara geçerek ilk adımı atabilirsin. Daha sonra dijital sanatçı olma yolunda yeteneğini geliştirerek birçok sektörde kendini göstermen mümkün olabilir. Bende senin gibi bu tarz çalışmalar ile başlamıştım yıllar önce fakat daha sonra 3d ve daha ileri seviye programlar ile sektörde daha güçlü olabileceğime inanarak yönümü ona göre belirlemiştim. Eğer hobi olarak yapıyorsan bile bu hobini işe çevirmeni tavsiye ederim. Umarım çok daha iyi yerlerde daha iyi işler yaparsın. Kolay gelsin.
bunuda ben yaptım
Bir kaç şey sormak istiyorum
İlk olarak niye paint'te kasıyorsun ki al bir tablet PS'de rahat rahat yap
İkinci olarak ise paint'te layer yok opacity yok smudge tool benzeri bir şey de yok nasıl bu etkileri elde ediyorsun , acaba varda ben mi bilmiyorum.
Bence harcıyorsun kendini paint'te ;) yukarda dediğim gibi Photoshop'da çizsen eminim daha harika şeyler yaparsın , tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: lzooml
Bir kaç şey sormak istiyorum
İlk olarak niye paint'te kasıyorsun ki al bir tablet PS'de rahat rahat yap
İkinci olarak ise paint'te layer yok opacity yok smudge tool benzeri bir şey de yok nasıl bu etkileri elde ediyorsun , acaba varda ben mi bilmiyorum.
Bence harcıyorsun kendini paint'te ;) yukarda dediğim gibi Photoshop'da çizsen eminim daha harika şeyler yaparsın , tebrikler
Sanatın diğer adıda olmayan şeyi yapmaktır. Paintte dediklerindek yok ama işte bu sanattır
Çok başarılı başarıların devamını dilerim benden birinide görmek güzel gerçekten...