Şimdi Ara

MS Paint mucizesi... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir kaç şey sormak istiyorum

İlk olarak niye paint'te kasıyorsun ki al bir tablet PS'de rahat rahat yap

İkinci olarak ise paint'te layer yok opacity yok smudge tool benzeri bir şey de yok nasıl bu etkileri elde ediyorsun , acaba varda ben mi bilmiyorum.

Bence harcıyorsun kendini paint'te ;) yukarda dediğim gibi Photoshop'da çizsen eminim daha harika şeyler yaparsın , tebrikler

teşekkürler...

ilk olarak paintte çalışmamın amacı sadece resimleri paintte yapmak. herkes fotoşopta zaten bir şeyler yapıyor, bence önemli olan burada zoru başarmak. zaten burada öne çıkan şey yapılan resim değil bu resmin paint ile yapılmış olması...

ikinci olarak da paintte özel renk seç var

• arkadaşlar hepinize ilginiz için bolca teşekkür ederim, sayenizde video 10 tane "honor" topladı...
  •  MS Paint mucizesi...
     MS Paint mucizesi...
     MS Paint mucizesi...

Bu ilk çizimim ve acemiyim.Arabayı çizen arkadaşa sesleniyorum eksiklerimi söylerseniz sevinirimŞuan resim tam olarak bitmedi ona göreAma ne olursa olsun arabayı çizen arkadaş kadar olamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 24 Mayıs 2008; 23:20:45 >

• quote:

Bu ilk çizimim ve acemiyim.Arabayı çizen arkadaşa sesleniyorum eksiklerimi söylerseniz sevinirim Şuan resim tam olarak bitmedi ona göre Ama ne olursa olsun arabayı çizen arkadaş kadar olamam

belli olmaz bakıyorum ilk çizimlere göre gayet iyi, gradient olayını kapmışsınız. ileride iki, üç ya da dört rengi birbirine karıştırabilirseniz "paint hayvanı" olmuşsunuz demektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr26tr

bunuda ben yaptım

MS Paint mucizesi...

MS Paint mucizesi...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.