Şimdi Ara

MS Paint mucizesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ms paint ile yaptığım saab 9-3, fiat bravo ve n95 kunerilite reklamlarından sonra son olarak hazırladığım audi allroad quattro çalışmamı bitirmiş bulunmaktayım.

MS Paint mucizesi...

tüm yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

resim hakkında: yapımı 35 saat sürmüştür, referans resim kullanılmıştır, sadece microsoft paint ve fare kullanılmıştır.

• Photoshop icad oldu niye bunda yapma gereği duydun ki
  • 2-3 ay kayıplara karışmıştın yeniden çizimlerini paylaşıyorsun tebrikler
    çok güzel çiziyorsun
    başarılarının devamını dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative

2-3 ay kayıplara karışmıştın yeniden çizimlerini paylaşıyorsun tebrikler
    çok güzel çiziyorsun
    helal olsun
  • quote:

çok güzel çiziyorsun
    tekrardan teşekkürler

quote:

bu resmin taslak halini yaklaşık 4-5 ay önce açtığım başlıkların birinde vermiştim, anca bitti...

• quote:

Orijinalden alıntı: syyıldız

helal olsun

Alıntıları Göster
    Sen bu resmi paintte çizdiysen inan buralarda harcanıyorsun, bu kadar güçlü bir çizim yetenegin var ise bu alana egilmelisin.. bu arada yaşın ve mesleğini ögrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k a m i l

Sen bu resmi paintte çizdiysen inan buralarda harcanıyorsun, bu kadar güçlü bir çizim yetenegin var ise bu alana egilmelisin.. bu arada yaşın ve mesleğini ögrenebilir miyim?

Alıntıları Göster
    tebrikler çok kaliteli bir çalışma olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi naptın sen ya?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

18 yaşındayım, öğrenciyim (odtü makine müh) - doğrudan olmasa da dolaylı olarak çizimlerle uğraşmamız gerekecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_kaplan

tebrikler çok kaliteli bir çalışma olmuş

Alıntıları Göster
    diğer resimlerini de koyarmısın?Çok güzel olmuş gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

Alıntıları Göster
    sana fan kılap yapmak istiyorum. Çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

Alıntıları Göster
    eline sağlık gerçekten mükemmel ötesi olmuş.
    Sana photoshop kullanmanı tavsiye ediyorum. Paintte bunu yapabildiğine göre photoshop u düşünemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

sana fan kılap yapmak istiyorum. Çok başarılı.

Alıntıları Göster
    Çizimlerini paylaştığın bi site vardı yazarmısın onları

• quote:

Alıntıları Göster
    helal olsun, tebrik ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

helal olsun, tebrik ediyorum.

Alıntıları Göster
    harcanıyorsun buralarda bu kadar güclü bir resim zekası inanılmaz gercekten
  • quote:

Alıntıları Göster
    abi yuh diyorum.tebrikler.
    edit :resim eklendi
    bunuda ben yaptım yapımı 4dk sürmüştür
     MS Paint mucizesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Tercümanım -- 22 Mayıs 2008; 23:49:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bencizdim

quote:

18 yaşındayım, öğrenciyim (odtü makine müh) - doğrudan olmasa da dolaylı olarak çizimlerle uğraşmamız gerekecek...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bencizdim

quote:

Senle meslektaş çıktık, ben de makina müh öğrencisiyim fakat çizimlerim berbattır, ona rağmen tüm çizim derslerinden geçmeyi başarmışımdır.. Gel gelelim T.resim derslerinde çizdigimiz şeyler resim becerisi pek istemiyor, ama çizime özel yeteneği olan ögrencilerin kendi dalında mutlaka uzmanlaşması gerektiğini düşünüyorum,en azından teknik ressam falan olabilirsin ileride.. Bu arada kolay gelsin sana, derslerinde başarılar..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bencizdim

quote:

Senle meslektaş çıktık, ben de makina müh öğrencisiyim fakat çizimlerim berbattır, ona rağmen tüm çizim derslerinden geçmeyi başarmışımdır.. Gel gelelim T.resim derslerinde çizdigimiz şeyler resim becerisi pek istemiyor, ama çizime özel yeteneği olan ögrencilerin kendi dalında mutlaka uzmanlaşması gerektiğini düşünüyorum,en azından teknik ressam falan olabilirsin ileride.. Bu arada kolay gelsin sana, derslerinde başarılar..

Alıntıları Göster
    Oha süper ya... İlk önce yazıları okumadan baktım dedim içimden dünyada ne cevherler var diye, yazıyı okuyunca şok geçirdim resmen Helal olsun

Değiştir: Abi hepsini geçtim de özellikleri okadar sınırlı bi programda nasıl çizilebiliyor böyle bi resim ya. Paintte bi kalem bi fırça bide silgi var okadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53A8F7533 -- 23 Mayıs 2008; 0:01:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-53A8F7533

Oha süper ya... İlk önce yazıları okumadan baktım dedim içimden dünyada ne cevherler var diye, yazıyı okuyunca şok geçirdim resmen Helal olsun

Değiştir: Abi hepsini geçtim de özellikleri okadar sınırlı bi programda nasıl çizilebiliyor böyle bi resim ya. Paintte bi kalem bi fırça bide silgi var okadar...

Alıntıları Göster
    picassodan bile daha yeteneklisin benim gözümde

• quote:

Orijinalden alıntı: nKEEPr

picassodan bile daha yeteneklisin benim gözümde

Alıntıları Göster
    Paintte o yansımaları, gölgeleri, ışıgı dogru verebilmek, en önemlisi görebilmek senin farklı bir resim zekan oldugunu gösterir..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.