tüm yorumlarımlarınıza tekrar teşekkür ederim... çizimlerimi http://bencizdim.deviantart.com/ adresinden bulabilirsiniz.
video yu izledikten sonra hemen paint açıp bir iki çizgi cizdim hemen kapattım geri harika bir resim fotoğraf gibi
Saygı duydum O kadar güzel ki hala içimde şüphe var acaba gerçekten göründüğü gibi mi kendi mi yapmış bi programı filan mı var... bunları da mazur gör gerçekten çok güzel olmuş. Ne kadar zamandır bu işlerle uğraşıyorsun nasıl geliştirdin bu kadar.
açıkçası öyle bi resme o kadar vakit ayırcağıma gezerim tozarım daha iyi çizdinde boyun mu uzadı milyarlar mı kazandın
quote:=Gaarulf 5 hours 31 minutes ago Sick bastard! That's awesome. Would be awesome if this was photoshop, but paint? good god! Sitendeki yorumlar fena halde yardı beni Ayrıca harcanmaması gereken bir yeteneksin
quote:Orjinalden alıntı: oeste açıkçası öyle bi resme o kadar vakit ayırcağıma gezerim tozarım daha iyi çizdinde boyun mu uzadı milyarlar mı kazandın 5-10 yıl sonra kazanacağına eminim
Mouse u nasıl bu kadar iyi kullanabilir bi insa... mouse ile çizim yapmak çok zor hiç kimse çizemez ki
quote:Orjinalden alıntı: Prerogative quote:Orjinalden alıntı: oeste açıkçası öyle bi resme o kadar vakit ayırcağıma gezerim tozarım daha iyi çizdinde boyun mu uzadı milyarlar mı kazandın 5-10 yıl sonra kazanacağına eminim 5-10 yıl daha yaşayacağı garanti mi?
hoca kusura kalma da pek inanasım gelmiyor be abi. ama yine de güzel paylaşım apiçim. emeğe saygı +10000 rep verdim
quote:Orjinalden alıntı: oeste quote:Orjinalden alıntı: Prerogative quote:Orjinalden alıntı: oeste açıkçası öyle bi resme o kadar vakit ayırcağıma gezerim tozarım daha iyi çizdinde boyun mu uzadı milyarlar mı kazandın 5-10 yıl sonra kazanacağına eminim 5-10 yıl daha yaşayacağı garanti mi? Kesinlikle garanti değil 1 sn sonra yaşayacağımız garanti değil Böyle düşünüyorsak niye 10-15 yıl okul okuyoruz? Cevap : okumak zorundayız
bence mousela yapmıyor..başka bir alet olabilir...meslek sırrı olduğundan söylemiyordur belki..Haa mouse'la yaptıysa binlerce kez helal olsun..