Şimdi Ara

ms17627 bazı sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bazı sorunlarım var yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım. notebookta 128 gb corsair ssd + 750gb harddisk var. win 7 ultimate kurmaya çalışırken ahci modda ssd gözükmüyordu. bunun nedeni ne olabilir ? ayrıca zaman zaman 0x0000e9 i/o hatası alıyorum ne yapmam lazım? son olarak touchpad deki tekerlek çalışmıyor. denetim masası/mouse tada tekerlek gözükmüyor. şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rebukaa

merhaba arkadaşlar,

bazı sorunlarım var yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım. notebookta 128 gb corsair ssd + 750gb harddisk var. win 7 ultimate kurmaya çalışırken ahci modda ssd gözükmüyordu. bunun nedeni ne olabilir ? ayrıca zaman zaman 0x0000e9 i/o hatası alıyorum ne yapmam lazım? son olarak touchpad deki tekerlek çalışmıyor. denetim masası/mouse tada tekerlek gözükmüyor. şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayarı ne zamandan beridir kullanıyorsunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 4 gun oldu geleli
  • probleminize cevap verebilecek durumda değilim ancak sormadanda edemeyeceğim. sipariş tarihiniz vaad edilen tarih benzeri bilgileri forumda paylaşabilir misiniz?
  • quote:

3 4 gun oldu geleli

Hocam Allah aşkına sipariş verdiğiniz tarihi ve teslim edilmesi gereken tarihi yazarmısınız? Herhangibir gecikme vs. Oldumu yoksa zamanında mı geldi. Biz aylardır bekliyoruz kafayı yiyecez artık.

edit: hocam birde sipariş numaranız kaç binlerdeydi onuda yazabilirmisiniz. En sondaki 6 rakamdan ilk 3'ünü soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoYoxP -- 17 Mart 2013; 23:30:47 >
  • eski mesajlarından hatırlarsanız (yada hatırlamıyorsanız bakabilirsiniz) bu arkadaşa teslimat için 15 nisan demişlerdi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kcellat

eski mesajlarından hatırlarsanız (yada hatırlamıyorsanız bakabilirsiniz) bu arkadaşa teslimat için 15 nisan demişlerdi!

Ben hatırlayamadım arkadaşı. Ama hatırladığım birşey var. 17627 modeli biz sipariş verdiğimiz zamanlarda yoktu! Yani bu arkadaş bizden 1-2 ay sonra sipariş vermiş olmasına rağmen almış demek oluyor. Bizide sallamıyorlar hiç. İptal edelim diye bekliyorlar. Tabi 400 tl monster para geçti kişi başı. O dokundu. O yüzden vermeyip bezdirip iptal ettirmeye çalışıyorlar herhalde. Allah'ım sen yardımcımız ol kurtar bizi şu dertten. :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

az önce aradım 28 şubat tarih teslimli notebookları 15 nisana ertelemişler.

bu hafta aradılar aradılar aksi halde toplu buluşma olsun olmasın kendim gidip konuşacağım. her seferinde tatlı dille nazik nazi edebimle konuşuyorum olmuyor ana avrad sövmek gerekirse onuda yaparım. yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

quote:

az önce aradım 28 şubat tarih teslimli notebookları 15 nisana ertelemişler.

bu hafta aradılar aradılar aksi halde toplu buluşma olsun olmasın kendim gidip konuşacağım. her seferinde tatlı dille nazik nazi edebimle konuşuyorum olmuyor ana avrad sövmek gerekirse onuda yaparım. yazıklar olsun.

Yok artık ya. Hocam telefondan sövmeyin sakın. Ama mağazaya gidin ağzınıza ne geliyorsa sayın sövün. Benim yerimede sövün. Ne ulan bu böyle. Adam 1 hafta-10 gün gecikmeyle almış. Biz 2 aydır y*rak gibi bekliyoruz. Arasak sırayla yolluyoruz derler. Arsız şrfsz pzevngler. Bumu ulan sıra dediğiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoYoxP

quote:

3 4 gun oldu geleli

Hocam Allah aşkına sipariş verdiğiniz tarihi ve teslim edilmesi gereken tarihi yazarmısınız? Herhangibir gecikme vs. Oldumu yoksa zamanında mı geldi. Biz aylardır bekliyoruz kafayı yiyecez artık.

edit: hocam birde sipariş numaranız kaç binlerdeydi onuda yazabilirmisiniz. En sondaki 6 rakamdan ilk 3'ünü soruyorum.

hocam 28 şubat teslim tarihliydi ama 15 nisan denilince direk iptal ettim. 2. el olarak bir siteden satın aldım. keşke konuyu baltalamadan bana ö.m yoluyla sorsaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebukaa -- 18 Mart 2013; 11:33:39 >
  • konuyu baltalamayla alakası yok. İnsanların sinirlerinin nasıl yıprandığını idrak edemedin sanırım. Kimse seni suçlamaz tabi ama burada bir haksızlık var. Senden 2 ay hatta daha fazla süre evvel sipariş vermiş insanlar kek gibi beklerken fokus bilgisayar sırayla gönderiyoruz deyip araya kaynak alıyorsa nerede görürsem yazarım kardeşim. Bu kadar terbiyesizlik, bu kadar adam seçicilik olmaz. Suratına tükürsen yarabbi şükür diyecek tarzdan insanlar bunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.