arkadaşlar özellikle dizüstü bilgisayarlarda açılışta birsürü program açılıyor sağ taraftaki saatin yanı dolup taşıyor özellikle Norton lar ..
ya bu açılıştaki programları bir sıraya koyan (önem derecesine göre biz sıralayacağız ) mesela 1dk yada 30sn ara ile açacak şekilde ayarlayabileceğimiz bir program var mı . hem makinanın açılışı hızlanır hem biran önce explorer i açmış oluruz.
öyle bir program var mı bilmiyorum ama. bence gereksiz olanlar iptal edilmeli. zaten onların çoğu update , hızlı başlangıç programları falan.
Startup Faster, ücretli bir program ama ararsan ilacını bulursun.
bence antivirüs, firewall ekran kartı menejeri ve ses kartı hödösü dışındaki herşei kaldır
Hangi programın ne amaçla açıldığını biliyor iseniz, bu programları siz de kaldırabilirsiniz. Öncelikle güvenlik programlarının kalması gerekir. Diğerleri gereksiz...
binbaşım hatırlarsan bi heber edersin işimize yarar yani
İşletim sistemin belleğinde he rproğram hazırda bekler. Bir diğer anlamda proğramı siz açmasanız o proğram her aç çalışmaya hazır olduğu için sistemi devamlı meşkul eder. O yüzden açılıştaki uygulamalar performans açısından mutlaka kaldırılmalı. Kaldırısanız işletim sistemi daha kısa sürede açılacak ve sistemi fazla yormamış olursunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme