Şimdi Ara

MSDOS'ta Çalıştırıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Bilgisayarımda bazı programlar MSDOSta çalışıo ve aanında ekran kapanıo :( Sonra Başka Programlarada Sıçrıo programları İNDİRİP Tekrar Yükledikten Sonra Düzelio fakat 4-5 Saat Sonra Tekrar Bozuluo ...

Sistem C Diskimde Kurulu 2 Kere Format Atıp Kurdum Ama Sorun Düzelmedi Sonrada İdare Etcem Artık Dierek Kullanmaya Başladım Ama VS.Net ede bulaştı bunu tekrar yüklemek neredeyse 2-3 saat gibi bişey .. Artık Tak Etti Ne Yapmalıyım ?? Sizce Bir Öneride Bulunun Ne Yapmalıyım Nası Düzeltmeliyim !?? :( Daha Önce Başınıza Böle Bişey Geldi Mi?? Geldide Ne Yaptınız Ltfn Açıklayın Acil Yardım Lütfenn!! Birde D Olarak Sabit Diskim Var 2sine Birden Format Atmadım 2sine Birden Format Atınca Düzelir Mi ??!?! Sorunu Bile Ltfn Yazsın...

Saygılar

Selametle

• kardeş benden söylemesi virüs programı kullan. Eğer olmadı hardiskini tamamiyle format at.Olmadı cdlerinde bir sorun vardır. Ya da internetidne.Eğer internet kullanıyosan modemini sıfırla ve bilgilerini yeniden gir.
  • Kardes Bütün HDD'ye Format Attim Sorun Düzeldi Fakat Bu Seferde C ile Tek Disk Oldu PART0T0ON 0LE BÖLÜNÜO FAKAT HEMEn Sonra Kay1ttan Sonra Hersey Eskisi Gibi Oluo ve Bölünmüo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.