Arkadaşlar Bilgisayarımda bazı programlar MSDOSta çalışıo ve aanında ekran kapanıo :( Sonra Başka Programlarada Sıçrıo programları İNDİRİP Tekrar Yükledikten Sonra Düzelio fakat 4-5 Saat Sonra Tekrar Bozuluo ...
Sistem C Diskimde Kurulu 2 Kere Format Atıp Kurdum Ama Sorun Düzelmedi Sonrada İdare Etcem Artık Dierek Kullanmaya Başladım Ama VS.Net ede bulaştı bunu tekrar yüklemek neredeyse 2-3 saat gibi bişey .. Artık Tak Etti Ne Yapmalıyım ?? Sizce Bir Öneride Bulunun Ne Yapmalıyım Nası Düzeltmeliyim !?? :( Daha Önce Başınıza Böle Bişey Geldi Mi?? Geldide Ne Yaptınız Ltfn Açıklayın Acil Yardım Lütfenn!! Birde D Olarak Sabit Diskim Var 2sine Birden Format Atmadım 2sine Birden Format Atınca Düzelir Mi ??!?! Sorunu Bile Ltfn Yazsın...
Saygılar
Selametle
kardeş benden söylemesi virüs programı kullan. Eğer olmadı hardiskini tamamiyle format at.Olmadı cdlerinde bir sorun vardır. Ya da internetidne.Eğer internet kullanıyosan modemini sıfırla ve bilgilerini yeniden gir.
Kardes Bütün HDD'ye Format Attim Sorun Düzeldi Fakat Bu Seferde C ile Tek Disk Oldu PART0T0ON 0LE BÖLÜNÜO FAKAT HEMEn Sonra Kay1ttan Sonra Hersey Eskisi Gibi Oluo ve Bölünmüo