Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILMIŞTIR !!! MSI 2070 SUPER VENTUS OC EDİTİON FİYAT DÜŞTÜ Satın Al 14 Kasım 2022 14:16 1 1 SATILMIŞTIR !!! MSI 2070 SUPER VENTUS OC EDİTİON FİYAT DÜŞTÜ !!!!!SATILMIŞTIR!!!!!!Merhaba,Sistem upgrade yaptığım için eski kartımı satıyorum. 2 Sene önce Amazondan aldım. Garantisi muhtemelen bitmiştir.Soğutmasından çok memnundum. İsteyenler youtube'dan kartı inceleyebilir.Sadece ayda 2-3 kere tozunu alıyordum. Soğutma bloğunu vs sökmedim. Termal macuna dokunmadım.SADECE OYUN OYNADIM. MİNİNG YAPMADIM.FİYAT: 4500TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırklareli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] FİYAT DÜŞTÜ! LOGİTECH G29+SHİFTER+STAND KUTULU FATURALI AZ KULLANILMIŞ [SATILDI] FİYAT DÜŞTÜ! OCULUS QUEST 2 AZ KULLANILMIŞ KUTULU TERTEMİZ [SATILDI] Tertemiz Iphone 13 128gb 2 Senelik CoolerMaster TD500 Mesh ARGB 4 Fanlı Kasa