Arkadaşlar, BoSsOfDMaX rumuzlu arkadaştan "Peki mining'te çalışmazsa ne olacak, ne yapacağız?" tarzında bir soru aldım. Bu benim derdim değil, kartı mining'te kullanmadım, denemek için bile olsa kullanmam. Bildiğim husus değil. Daha önceden karşılaştığım bir talep de değil. Kartın çalıştığını oyunla, başka bir programla test ederim, keza zaten ilk tercihim de elden test ederek alışveriş yapmak. Ama "Bir mining'te deneyelim, az kazım yaparsa almam." tarzında bir talebi mantıklı bulmuyorum.
Edit: Kartı saatlerce test edebileceğimi söylememe rağmen mining testine tabî tutmadığım için bu arkadaş "Kimse oyun için bir karta 13700 lira vermez, mining testi yapmayacaksan bu fiyata satmayacaksın." diye mesaj atıp beni engellemiş. Bu arkadaş ya 13700 lirayı bu piyasada çok buluyor, ya da tam oturmamış bir karakteri var, şımarık istekleri karşılanmadığında çocuklaşıyor. 1080p'de oyun oynayıp diğer çözünürlüklerde rahat oyun oynamak için hangi kartlara ne paralar verildiğini bilmiyorsanız gidin öğrenin. Baskın olan cehaletiyle iddialı eylemlere geçen birini eğitmek zorunda değiliz, hepimiz burada belli bir seviyede olduğumuzu varsayarak iletişim kuruyoruz. Kendi çocuğumuz haricinde çocuk yetiştirecek meraka, motivasyona ve sabıra sahip olsak ilkokul öğretmeni olurduk, değil mi? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 16 Eylül 2021; 19:26:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |