Sizce alınır mı arkadaşlar ne diyorusnuz? https://www.itopya.com/msi-optix-27-g27cq4-165hz-1ms-2xhdmi-dp-wqhd-freesync-curved-gaming-monitor// |
MSI 27' OPTIX G27CQ4 165Hz 1ms 2K - 2600 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Her monitör konusu gibi ;ölü piksel çıkarsa devamında ki sorunlar ne olacak. -
Geçen ay 2580 küsüre görmüştüm. Özellikleri iyi ama monitörlerde çeşit çok ve sıksık kampanya oluyor karar size kalmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2k 240hz curved monitör lazım, 165 eskidi. Bu monitore çok para vermenizi tavsiye etmem tabii size kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: yannispapapetru
Geçen ay 2580 küsüre görmüştüm. Özellikleri iyi ama monitörlerde çeşit çok ve sıksık kampanya oluyor karar size kalmishocam 27 inç 2 k monitör daha uyguna düşer mi ki başka indirimlerle? monitörlerden hiç anlamıyorum
-
FHD sandım alma yazmaya gelmiştim ama 2k mıs fiyatı fena değil. MSI OPTİX MAG 271CV FHD VA 144HZ serisi sorunlu arkadaşlar alırken iki kere düşünün ben iade edip ikinci kez aldım yine sorunlu çıktı. -
Fiyat güzel alınabilir fakat itopya hakkında forumu okuyunca düşündürüyor
Bu MSI Curved ekranlarda müthiş bir ölü piksel sorunu var.
Konudaki seriyi bilmiyorum ancak Amazon'dan tam 3 kez "MSI AG32CQ" modelini alarak, ölü piksel nedeniyle iade ettim.
Curved modellerdeki ışık sızmalarını zaten saymıyorum.
Bahsettiğim modelden çektiğim 3 fotoğrafı buraya ekliyorum.
Ölü pikselleri de görebilirsiniz.
Tekrar söylüyorum konudaki monitör hakkında bilgim yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: wildwachsend
Fiyat güzel alınabilir fakat itopya hakkında forumu okuyunca düşündürüyorbide şu ürün kafamı çok karıştırıyor ama odsysseylerde sorun var diyolar
-
Hocam ışık sızması ve ghosting sorunları baş gösterebilir. Ama mediamarkt kurulsam olduğu için sıkıntı yaratmaz. İtopya o konuda biraz sıkıntılı sanırım. Düğün arefesindeyim malum mobilya vs bende gidip geliyorum 😂 -
İki üründe bir üst markalarının daha f/p versiyonları ve ikisinde de ghosting ve ışık sızması gibi şikayetler mevcut, bir miktar şans işi gibi. Dün odyssey g5 siparişi verdim, beklemekteyim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X