Şimdi Ara

MSI 450GTS Cyclone YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum ekran kartını yeniledikten sonra başladı.Daha önce aynı makinada 512MB Asus EN8600GT kullanıyordum.Büyük umutlarla aldığım Msi 450 GTS Cyclone ye geçince pc de yavaşlama başgösterdi hatta oyunlara girmek bile mümkün değil eski kartta çalışan oyunlar bu yeni kartta sanki slow motion çalışıyor.Oyuna girmekte problemli oyundan çıkmakta.Sizce sorun ne olabilir ?(Nvidia Sürücüsü güncel) Sistemim aşağıda

Intel Anakart DG33BU
    Intel Core2 Duo E4600 2.4 GHZ
    HI-LEVEL DDR2 667 MHZ RAM
    FEEL HURRICANE 550 WATT MARKA KASA

• kartı taktıktan sonra temiz bir format çektinizmi bir öyle deneyin yazılımsal olabilir ama bana göre sorun güç kaynağınızdan oluşuyor gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oemci32

kartı taktıktan sonra temiz bir format çektinizmi bir öyle deneyin yazılımsal olabilir ama bana göre sorun güç kaynağınızdan oluşuyor gibi gözüküyor

O Güç kaynağı o sistem için oldukça yeterli. Format atın temiz sonra driverleri indirin güncel olanlarını birde öyle bakın.
  • Evet kartı taktıktan sonra format atıp tekrardan Windows 7 64 bit kurdum.Normal masaüstünde geçişlerde bile zorlanıyor makina.Güç kaynağının üzerinde 550 watt yazması aldatıcı o zaman.Zaten kartın arkasında minimum 400 watt güç kaynağı gerekli ibaresi var.Sorunum kesin bundansa bana önerebileceğiniz güç kaynakları var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

quote:

Orijinalden alıntı: oemci32

kartı taktıktan sonra temiz bir format çektinizmi bir öyle deneyin yazılımsal olabilir ama bana göre sorun güç kaynağınızdan oluşuyor gibi gözüküyor

O Güç kaynağı o sistem için oldukça yeterli. Format atın temiz sonra driverleri indirin güncel olanlarını birde öyle bakın.

Format atıldıktan sonra en son sürücüleri kurdum.Nvidia 260.99 yüklü şu anda
  • arkadaşım aynı sorun bendede var büyük umutlarla zotac gts450 aldım ama pc de buyuk yavaşlama ve oyunlarda takılma sorunu full de acıyorum ama oyunda 3 sanıyede bir takılıyor benim psudan mı kaynaklı bılmıyorum büyük ihtimal psu görünüyor ama psu da bu kadar yapıcanı sanmıyorum inş psudandır .gts450 güzzel kartlardır ama benı üzmese süper olucak :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngns -- 16 Kasım 2010; 21:35:53 >
  • benım konuyada cevap atmışsın :Dşimdi gördüm senın psudan kaynaklı olduğunu sanmıyorum :Sama hala bir türlü oyunlardan zevk alamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: besirnt

arkadaşım aynı sorun bendede var büyük umutlarla zotac gts450 aldım ama pc de buyuk yavaşlama ve oyunlarda takılma sorunu full de acıyorum ama oyunda 3 sanıyede bir takılıyor benim psudan mı kaynaklı bılmıyorum büyük ihtimal psu görünüyor ama psu da bu kadar yapıcanı sanmıyorum inş psudandır .gts450 güzzel kartlardır ama benı üzmese süper olucak :S

Aynen hocam valla ağzımdan burnumdan geldi.Eski ekran kartımda oynadığım oyunları bu yeni ekran kartıyla bırak oynamayı oyuna dahi giremiyorum.Exe ye tıkladığım anda başlıyor kasılmalar hatta normalde bile masaüstünde kasılıyor.Evet iyi kart ama bi oyunlarda deneyemedik gitti Olay psu kaynaklıysa komple kasayı kapının önüne koyup yeni bir atx alırım

• inş psudan kaynaklıdır.kazıklanırsam resmen kafa yiycem
  • Kesin birşey söylenemez ama bana da PSU'dan gibi geldi. 550watt olması birşey ifade etmiyor, feel olduğunu düşünürsek gerçek değeri yazmazlar ayrıca amper değerleri de düşüktür.

Güç kaynağından PCI-E çıkışı ile kartı besliyorsanız, bir de molexlerden PCI-E çeviricisi kullanmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Kesin birşey söylenemez ama bana da PSU'dan gibi geldi. 550watt olması birşey ifade etmiyor, feel olduğunu düşünürsek gerçek değeri yazmazlar ayrıca amper değerleri de düşüktür.

Güç kaynağından PCI-E çıkışı ile kartı besliyorsanız, bir de molexlerden PCI-E çeviricisi kullanmayı deneyin.

6 pinlik giriş var kartta güç kaynağından besleniyor otomatik olarak.Yani sorun psu ise bana nasıl bir kasa tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besirnt

benım konuyada cevap atmışsın :Dşimdi gördüm senın psudan kaynaklı olduğunu sanmıyorum :Sama hala bir türlü oyunlardan zevk alamıyorum

Hocam senin iyi yine ben oyun yüzü göremedim oyuna girerken bile kasılıyor ana menü de olacak iş değil yani
  • Senın durum kotuymüş ben bi mafia 2 oyunuyorum 3-4 sanıyede bir oda takılmalar oluyo ama her şey full de ekran kartının oyunu kaldırmama gibi bir sorun olucanı sanmıyorum psudan kaynaklı gibi ama tam tehşis koymadan almak istemıyorum psuyuda bir türlü sorunu çözemedim format attım güncel driver ler yukledım ama aynı S:
    eğer sorun psu ise psu olarak da ocz fata1ly 550w düşünüyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngns -- 16 Kasım 2010; 22:25:55 >
  • Öyle görünüyor bende birkaç gündür uğraştım ettim format attım vs.. ama sonuç aynı.Bakalım bende bütçeye göre alıcam bir psu
  • arkadaşım sakın hiçbir şekilde yeni bir psu alana kadar sistemini kullanma.bu sorun psu sorunu.feel hurricane psu lar kendi değerini hiçbir zaman vermez.kalite olarak değerlendirirsek, fsp marka 300w bir psu dan daha kötüdür.psu nun kendinden 6pin pci-e güç çıkışı var ama neden koymuşlar anlamadım hiçbir şekilde ek güç girişi isteyen bir kartı besleyemez.ben bir süre feel 550w kullanmıştım.hd4650 li sistemde yanıcak gibi cızırdıyordu ben bir resim ekliyorum, işin ehli insanlar ne dediğimi anlar.fotoğrafı ben çektim.sana da en azından kaliteli 500w bir psu öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

arkadaşım sakın hiçbir şekilde yeni bir psu alana kadar sistemini kullanma.bu sorun psu sorunu.feel hurricane psu lar kendi değerini hiçbir zaman vermez.kalite olarak değerlendirirsek, fsp marka 300w bir psu dan daha kötüdür.psu nun kendinden 6pin pci-e güç çıkışı var ama neden koymuşlar anlamadım hiçbir şekilde ek güç girişi isteyen bir kartı besleyemez.ben bir süre feel 550w kullanmıştım.hd4650 li sistemde yanıcak gibi cızırdıyordu ben bir resim ekliyorum, işin ehli insanlar ne dediğimi anlar.fotoğrafı ben çektim.sana da en azından kaliteli 500w bir psu öneririm.

Hocam çok sağolasın ya detaylı yorumunla yardımcı olduğun için.Bendeki psu da tıpatıp bu Artık ekran kartına yakışır bir psu alıcam ya da yeni bir atx alırım markalı birşey feel dan soğudum iyice..Önerisi olan var mı bu konuda çok pahalı olmayacak şekilde performansı benim sistemime uygun olan bir kasa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u
    Alttaki ikiliyi alın gayet uygun.

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=29131

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_26987_HIGH_POWER_Element__HPC-500-H12S___500W__12_cm_Fan__Aktif_PFC__Guc_Kaynagi.html

sagolasin dostum fakat bu marka ve kalitedeki kasalarin icimde kendi psu lari olmuyor mu

• Kasa ile verilen psular genellikle kaliteli olmaz, yüksek fiyat olmadığı sürece psu verimliliği düşük olur o yüzden pek önerilmez.

Alternatif olarak kasa+psu olarak alttakini alabilirsiniz ama yinede ilk sistemi öneririm.

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=35076
  • ilk linkteki psu yu alirim oteki turlu tuzlu oluyormus :D umarim sorun bundan ibarettir sistem uyusmazligi cikmasinda...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.