ARKADASLAR 3 SENEDİR MSI 510C KULLANIYORUM VE MEMNUNUM FAKAT RAMLERIMI VE HDD YI DEĞİŞMEK ISTIYORUM FAKAT BU NOTEBOOKA HANGI RAMI ALICAM BIR SURU OZELLIKTE BIRSURU FIYATTA RAM VAR HER MHZ DEKI RAM OLURMU TEK PORTA BIR RAM ALMAM YETERLIMI YOKSA CIFT MI TAKMAM LAZIM ARKADASLAR BANA BIR EL ATIN BU UPGRADE ICIN 200 YTL AYIRDIM 120GB HDD VE RAMLER ICIN SU AN 512 MB RAM GOZUKUYOR
kimse bilmiyormu arkadaslar bir el atın bea
ram olarak illaki 333 luk mu olması gerekiyor. bilgisi olan varmı arkadaslar ??
slm arkadasım bende eskı laptopumu kardesım ıcın upgradelıyecem oncelıkle alacagın ramın cınsını ogrenmek ıcın everest tarzı bı programla sendekı ramın cınsını ogrenmen lazım ama en kesın yok alttakı ram yuvasını acıp bakmak sonra aynısından almak buna gore fıyatlar cok farkeder hd ye gelınce notebooklar 2.5 ınch hd kullanıyor zaten cogu sıtedede ayrılmıs laptop ıcın ordan secersın
m510c kullanıcısı birine görmek bu forumda uzun bi aradan sonra... 3 sene önce nasıl makinalardı herkes mavibilgisyardan veya gigatek den getirmek için ugrasıodu... ki o zamanlar msi ı onlar getiriodu nerdeyse sadece... ekran kartı o zamanın ne iilerindendi.. ki hala güncel oyunları bazen oyantabilemktedir.. nerden mi biliorum... bende m510c sahibiym:)... bende ekleticem hocam.. 1 gb 400mhz veya 333 mhz ekletebiliriz.. fakat onların fiyatlarıda 533 667 lere göre gercekten cok pahalı 90 ytl lerden baslıo 1 gb lar...şimdi seyi soracaksın sanırım 533 mhz taksak olmaz mı die.. olmuo hocam snaırım... desteklemio bizim anakartlar.. 400 alaman tavsiyedir.. benimkinin üzerinde 400 mz wardı.. eger seninkinde 33 mhz warsa bile 400 mhzlik aldıgında uyusmazlık yapmza... sadece 33 mhz hızında calısır... uzun oldu biras sanırım ama..:)
hdd olayına gelince hdd yi değiştirme bence tasınabilir hdd lerden al... şimdi 320 gb ları fln cok uygun fiyatta... usb den takıp kullanabiliosun o hdd leri...
tesekkurler.. kart desteklermi 533 lukleri diye dusundum ama desteklemiyor sanırım.. ve fiyat farkı cok fazla :(
hocam uzun zaman aradan sonra m510c kullanıcılarını gormek gercekten cok heyecan verici ben de 2.5 senedir bir msi m510c kullanicisiyim. Bu süre zarfından sadece bir defa servis gordu o da işlemci cok ısınıyordu termal macun surdurdum artı bir de genel bir knotrol yaptırdım. Bu 2.5 senelik sure icerisinde tek memnun olmadıgım konu ethernet girişi sorunluydu benimkinin sanırsam bu sorunu yasayan baya bir kişi de olmustu. Neyse gelelim sizin sorularınıza. Ben yaklasık bir sene once 100GB 7200rpm lik hddyle kendim degistirdim gayet kolay takması. Ve sistem performansı nerdeyse yuzde 20-30 oranında arttı. Tabi dolayısıyla sarj suresi dustu bir de hdd gurultusu arttı. Ama suandakı cogu laptopa taş cıkartır sevıyede hala performansı, ekran kartı hala orta sevıyede bence. Sarj surem cok kısaldı 1.45 gidiyor. Ram 2*512 bir adet DDR 333 ve DDR 400. Suanda tek rahatsız eden yonu ıse ekranının yeni lcdlerden olmayısı(parlak deil) ve de cozunurluk 1400*1050.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme