arkadaşlar, kartın ilk ve tek sahibiyim, bu güne kadar hiç problemsiz çalıştı ve çalışmaya devam ediyor... Sizce kaç para eder???
MSI 256MB ( 256BIT ) GeForce 6800 GS PCI-E 16X
NVIDIA GeForece 6800 GS GPU 425MHz Çekirdek Hızı 256MB DDR3 bellek 1000MHz Bellek Hızı 256-bit grafik çekirdeği 400MHz RAMDACs 2048x1536 Max. Çözünürlük PCI-E x16 Microsoft® DirectX®9.0c desteği OpenGL® 2.0 desteği Shader Model 3.0 SLI Desteği
CineFX Mimarisi: Yeni nesil CineFX 3.0 motorunun geliştirilmiş Pixel Shader üniteleri, önceki jenerasyon grafik işlemcilerine nazaran iki kat fazla kayar nokta pixel shader performansı sunmaktadır.
Intellisample HCT Performance Teknolojisi: Antialiasing, anisotropic filtering ve kaplama sıkıştırma teknolojilerindeki geliştirmeler sayesinde, yüksek çözünürlüklerde, daha yüksek görüntü kalitesine olanak sağlar. Digital Vibrance Control (DVC) 3.0: DVC görüntü netleştirme kontrollerini ve DVC renk kontrollerini içerir.
80 ile 100 ytl arasına gider.
malesef, bu kartın 7600GT'den daha az performans verdiğini ,üstüne üstlük 130nm olduğu için fazla güç tükettiğini düşünürsek 70ytl civarına gidecektir 2inci elde
DEME YAWW.... 245 dolara almıştım ben bunu:)
2 sene sonra 8800GS nin düşeceği duruma düşmüş senin kartta...
Yapacak bişey yok 70 liraya satmaktansa bence kullan hala çoğu oyunu med detail oynatır.
quote:
Orjinalden alıntı: Tigra
DEME YAWW.... 245 dolara almıştım ben bunu:)
Mukadderat, en performanslı kartlar bile günü gelince hurda fiyatına gidiyor.
biz 7600gs sonic i 90 a satamadık geçen.75 e bi arkadaş aldı. bu kartta en fazla 60 eder.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme