Bildirim
msi 8800gt yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ram ya da ekran kartın bozulmuş.
printscreen yaparak bir görüntü koyarmısın buraya. -
printscreen nasıl yapılacağını bilmiyorum ama tarif edeyim küçük martılar şeklinde görüntü bozuluyor 20 sn. içinde kitleniyor reset atmak gerekiyor -
klavyede sağ üst köşede print screen yazan bi tuş var ona bas.sora painte yapıştır.jpeg olarak kaydet.tuşa bastıın zaman ekranda ne varsa hepsini kaydetmiş olursun. ama tahmin edebiliyorum.aynısı fx5200le başıma gelmişti.sora bi çok kişi aynı kartla aynı sorunu yaşamış ve fx serisi fabrika hatalıymış oyunlarda.msi 8800gt lerde böle bişey yoktur heralde.ben de alcam yakında
-
Ekranında karıncalanma oluyormu? -
Bunun birden fazla nedeni vardır.
Ekran kartın bozulmuştur(en kotu ihtimal)
Ekran kartının mainboard uzerinde girdigi slot tozlanmışdır veya temassızlık vardır yani yerinden oynamıs olabilir.
Kesinlikle ekran kartına giden ve ekrana gelen kabloları kontrol et slotlara da bak.
Bilgisayarın mainboardu uzerinde bulunan ramlerde de bir bozulma olabilir(bu en zayıf ihtimal bu tip arızalarda)quote:
Orjinalden alıntı: orhaniyeli
4 farklı oyun yukleyip denememe rağmen,tüm güncel driverları yuklememe rağmen oyunlarda 5 dakika içinde grafikler birbirine giriyor veya ekran kitleniyor bana ne olduğunu soylerseniz cok sevıneceğim sistemimi yeni kurdum ama bu sorun yuzunden kafayı yemek uzereyimmm...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- ortak klasör oluşturma
- klavye kısayolları
- bilgisayardan ses gelmiyor
- ekran kartı resetleme
- suya düşen telefona ne yapılır
- zyxel modem kurulumu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X