Şimdi Ara

MSI 9550 td/128 to 9600xt bios

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MSI 9550 kullanıyorum ATIToll ile 500/650 kullanıyorum yani 9600xt değerlerinde. Ve baktığımda kart zaten 9600 ile aynı donanımda gpu ve ram hızları haricinde.

Acaba 9600xt bios unu MSI Live update ile yüklesem yüklenir ve 9600 xt olarak çalışırmı.

Bilen arkadaşlardan yorum beekliyorum.

• msi live update 9600xt biosu yüklemez,varsa 9550 nin yeni biosunu yükler.Bios yükleme işini elle yapmanız gerekli.www.techpowerup.com dan biosları ve nasıl yükleneceklerini bulabilirsiniz.
  • 9600xt biosu 9550 lere pek uymuyor aslında.Pcb falan farklı bildiğim kadarıyla.9600 biosu yüklersen olur ama o zamanda perfonması düşüyor gibi geldi bana.9600 biosunun tek artısı oc kilidi olmaması ama zaten 9550 leri de program aracılığıyla oc etmek mümkün.
  • bence de 9600xt biosuna gerek yok.hem riskli iş, hem de bir işe yaramıyor isim değiştirmek haricinde.
  • arkadaşlar bende msı bakıyorum ama m.köyde bulamadım asus alacam 75+kdv istiyolar msı ıle aynı persormansı verirmi o/c olurmu
    msi iy tavsiye ettiler donanımda ama kart yok bulamadım asusta aynı olaya gelirmi 9550 ge/td alcam 128 bit
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih53

arkadaşlar bende msı bakıyorum ama m.köyde bulamadım asus alacam 75+kdv istiyolar msı ıle aynı persormansı verirmi o/c olurmu
    msi iy tavsiye ettiler donanımda ama kart yok bulamadım asusta aynı olaya gelirmi 9550 ge/td alcam 128 bit

Ben kadıköyde cumartesi son MSI ekran kartın aldım hatta bir tane de arkadaşa alacaktık.Kalmadığı için Eksen bilgisayardan ASUS 9550Ge aldık ona.65$+kdv'den .

Sakın 75$+kdv den alma.
  • sitelerde araştırdıgımda fiyatlar 75 ten başlayıp 85 e kadar çıkıyor sizin aldıgınız 128 bit mi? 64$ 64 bitlik vardı akşam fiyat aynı sizinkiyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xfx 7600 gt Agp
    18 yıl önce açıldı
    ASUS 256 MB ATİ 9550 GE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır denedik 128bit .Sadece eksen değil markom 'da ve eksa 'da da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElectroTech -- 8 Haziran 2005, 17:52:17 >
  • onların yerleri nerde?
  • Hepsi kadıköyde
  • eksende fiyat 71.30$ yanlışmı bakıyom
  • Sitede genelde fazla gösteriyorlar.
    Cumartesi kendim aldım.Tel açıp sor.Boşuna fazla para verme.
    Belki Eksa yeni MSI larda gelmiştir.Orayada bir sor
  • teşekkürler m.köyde bildiginiz tel. var mı karşııya geçmem biraz zor
  • Malesef yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.