Bildirim
MSI 9550 td/128 to 9600xt bios
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
24 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
msi live update 9600xt biosu yüklemez,varsa 9550 nin yeni biosunu yükler.Bios yükleme işini elle yapmanız gerekli.www.techpowerup.com dan biosları ve nasıl yükleneceklerini bulabilirsiniz. -
9600xt biosu 9550 lere pek uymuyor aslında.Pcb falan farklı bildiğim kadarıyla.9600 biosu yüklersen olur ama o zamanda perfonması düşüyor gibi geldi bana.9600 biosunun tek artısı oc kilidi olmaması ama zaten 9550 leri de program aracılığıyla oc etmek mümkün. -
bence de 9600xt biosuna gerek yok.hem riskli iş, hem de bir işe yaramıyor isim değiştirmek haricinde. -
arkadaşlar bende msı bakıyorum ama m.köyde bulamadım asus alacam 75+kdv istiyolar msı ıle aynı persormansı verirmi o/c olurmu
msi iy tavsiye ettiler donanımda ama kart yok bulamadım asusta aynı olaya gelirmi 9550 ge/td alcam 128 bit -
quote:
Orjinalden alıntı: fatih53
arkadaşlar bende msı bakıyorum ama m.köyde bulamadım asus alacam 75+kdv istiyolar msı ıle aynı persormansı verirmi o/c olurmu
msi iy tavsiye ettiler donanımda ama kart yok bulamadım asusta aynı olaya gelirmi 9550 ge/td alcam 128 bit
Ben kadıköyde cumartesi son MSI ekran kartın aldım hatta bir tane de arkadaşa alacaktık.Kalmadığı için Eksen bilgisayardan ASUS 9550Ge aldık ona.65$+kdv'den .
Sakın 75$+kdv den alma.
-
sitelerde araştırdıgımda fiyatlar 75 ten başlayıp 85 e kadar çıkıyor sizin aldıgınız 128 bit mi? 64$ 64 bitlik vardı akşam fiyat aynı sizinkiyle -
hayır denedik 128bit .Sadece eksen değil markom 'da ve eksa 'da da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElectroTech -- 8 Haziran 2005, 17:52:17 > -
onların yerleri nerde? -
Hepsi kadıköyde -
-
eksende fiyat 71.30$ yanlışmı bakıyom -
Sitede genelde fazla gösteriyorlar.
Cumartesi kendim aldım.Tel açıp sor.Boşuna fazla para verme.
Belki Eksa yeni MSI larda gelmiştir.Orayada bir sor -
teşekkürler m.köyde bildiginiz tel. var mı karşııya geçmem biraz zor -
Malesef yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X