Şimdi Ara

MSI 970A-G43 BIOS DA ISINMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.. Yaklaşık 3 ay önce aldığım anakart biosa girdiğimde sıcaklık 46 dan başlayıp 70 71 gibi rakamlara yükseliyor.Isı sensörlerinde problemmi var diye elimi soğutucuya koyduğumda gerçekten ciddi anlamda ısınıyor.İşletim sisteminde sıcaklık 45 46 gibi rakamlar seyrediyor.Coil Whine denilen sesler geliyor.Başka bir Gigabayte anakartta ise hiç bir problem yok.MSI anakartı servise gondermelimiyim.Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

Not :Stok fan kullanmıyorum Colermaster Soğutucu var.FX6300 işlemci kullanıyorum.Power Zalman ZM500-LE kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inception1907 -- 12 Mart 2015; 12:56:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inception1907

Merhabalar.. Yaklaşık 3 ay önce aldığım anakart biosa girdiğimde sıcaklık 46 dan başlayıp 70 71 gibi rakamlara yükseliyor.Isı sensörlerinde problemmi var diye elimi soğutucuya koyduğumda gerçekten ciddi anlamda ısınıyor.İşletim sisteminde sıcaklık 45 46 gibi rakamlar seyrediyor.Coil Whine denilen sesler geliyor.Başka bir Gigabayte anakartta ise hiç bir problem yok.MSI anakartı servise gondermelimiyim.Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

Not :Stok fan kullanmıyorum Colermaster Soğutucu var.FX6300 işlemci kullanıyorum.Power Zalman ZM500-LE kullanıyorum.

Yeni aldığınız anakart ile uyumsuz bir donanım veya yanlış yapılmış O.C ayarları olma ihtimali var. Yeni aldığınız anakartın ayarlarını default getirin. Isıyı tekrar gözlemleyin... Eğer buna rağmen ısı aynı değerde ise işlemcinizin anakart desteği listesinde var olup/olmadığını kontrol ediniz... Listede var ise garantiye gönderiniz ve yeni gelen ürünün garantisini teslim aldığınız günden yeniden başlatınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpzoom

quote:

Orijinalden alıntı: inception1907

Merhabalar.. Yaklaşık 3 ay önce aldığım anakart biosa girdiğimde sıcaklık 46 dan başlayıp 70 71 gibi rakamlara yükseliyor.Isı sensörlerinde problemmi var diye elimi soğutucuya koyduğumda gerçekten ciddi anlamda ısınıyor.İşletim sisteminde sıcaklık 45 46 gibi rakamlar seyrediyor.Coil Whine denilen sesler geliyor.Başka bir Gigabayte anakartta ise hiç bir problem yok.MSI anakartı servise gondermelimiyim.Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

Yeni aldığınız anakart ile uyumsuz bir donanım veya yanlış yapılmış O.C ayarları olma ihtimali var. Yeni aldığınız anakartın ayarlarını default getirin. Isıyı tekrar gözlemleyin... Eğer buna rağmen ısı aynı değerde ise işlemcinizin anakart desteği listesinde var olup/olmadığını kontrol ediniz... Listede var ise garantiye gönderiniz ve yeni gelen ürünün garantisini teslim aldığınız günden yeniden başlatınız.

Dediklerinizin tümünü denedim sonuç alamadım.Sanırım servis yolu gözüktü.Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.