Şimdi Ara

MSI Afterburner Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek anlamam bu programdan ondan dolayı sorunu mu nasıl anlatıcam bilmiyorum ama bol bol ss aldım bi baksanız anlayan biri varsa

Mesela burada ekran kartını görüyor fakat driver version bölümü boş aşağıdaki seçeneklerle de oynayamıyorum

Ayrıca speed fan programından fanlarımı da görmüyor burda gördüğünüz gibi boş

ve vram sorunu var vrami 64 mb olarak görüyor yanlış hatırlamıyorsam. En son Pes oynamak isterken hata veriyodu ilk girişte yoksay diyince giriyodu

bu sorunlar neden var anlayan biri yardım etse çok güzel olur

Bu arada lazım olur diye bol bol sistemle ilgili ss aldım buyrun bakın

• Yapay Zekanın Yanıtı

MSI Afterburner Çalışmıyor: Sorun Giderme Rehberi

MSI Afterburner çalışmıyor mu? Birçok kullanıcı bu yaygın sorunu yaşamaktadır. MSI Afterburner açılmıyor, göstergeler çalışmıyor veya izleme düzgün yapılmıyorsa aşağıdaki sorun giderme adımlarını uygulamalısınız:

• Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bu basit adım, geçici yazılım sorunlarını çözebilir.
    • MSI Afterburner'ı yeniden yükleyin: En son sürümü resmi MSI web sitesinden indirin ve yeniden yükleyin.
    • Çakışan yazılımları kontrol edin: RivaTuner Statistics Server (RTSS) veya FRAPS gibi diğer grafik yazılımları MSI Afterburner ile çakışabilir. Bunları devre dışı bırakın veya kaldırın.
    • Antivirüs yazılımını devre dışı bırakın: Bazı antivirüs programları MSI Afterburner'ı güvenlik tehdidi olarak algılayabilir. Bunları geçici olarak devre dışı bırakın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
    • Grafik kartı sürücülerini güncelleyin: En son grafik kartı sürücüleri MSI Afterburner'ın düzgün çalışmasını sağlayabilir.
    • Sistem dosyası denetleyicisini çalıştırın: Bu araç, bozuk sistem dosyalarını tarar ve onarır. Komut İstemi'ni yönetici olarak açın ve "sfc /scannow" komutunu çalıştırın.
    • MSI Afterburner yapılandırma dosyalarını sıfırlayın: MSI Afterburner'ın kurulum dizinindeki "Afterburner.cfg" dosyasını silin. Bu, varsayılan ayarları geri yükleyecektir.
    • Farklı bir güç planı kullanın: MSI Afterburner bazı güç planlarında düzgün çalışmayabilir. Yüksek performanslı bir güç planına geçmeyi deneyin.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse MSI desteğine başvurabilirsiniz. Ek olarak, MSI Afterburner topluluk forumlarında diğer kullanıcılar tarafından bildirilen benzer sorunlara ve çözümlerine göz atabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up hocam sorunu çözebildiniz mi
  • bendede advance system care 8,1 pro var o özeliklere nereden bakıyorsunuz ben bulamadım
  • msı afterburnerın ayarlarına gir izin verilen hız aşırtma limitlerini enişlet/ulps kapat gibi seçeneklerin oldugu bölümdeki kutucukları işaretle.
    sorun çözülecektir.
  • Msi afterburnerı yükledim ayarlarını yaptım 600mhzden 750mHzye çektim fakat oyuna giriyorum gpu%99 fakat 600 mhz neden 750 olmuyor bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.