Bildirim
MSI ANAKART ARKA YÜZEYİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nasıl başardın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 28 Ekim 2012; 19:59:50 > -
Arkasıyla bir işlem yapmıyorsun ne geldide çizdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34
nasıl başardın
işlemci fanını değiştiriyordum anakartın arka kısmından montaj gerektiren küçük bir parça vardı onu takarken çizdim.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: balanza_a
tamda veri yolu izlerinin üzeri çizilmiş eğer bir problem yoksa kafana takma ancak ileride sorun oluşturabilir mi bunu teknik servis'e danışarak öğrenebilirsin -
quote:
quote:
tamda veri yolu izlerinin üzeri çizilmiş eğer bir problem yoksa kafana takma ancak ileride sorun oluşturabilir mi bunu teknik servis'e danışarak öğrenebilirsin
şu an için bir sorun yok
-
quote:
quote:
quote:
tamda veri yolu izlerinin üzeri çizilmiş eğer bir problem yoksa kafana takma ancak ileride sorun oluşturabilir mi bunu teknik servis'e danışarak öğrenebilirsin
şu an için bir sorun yok
eğer çizilme derin değilse izlere kadar gelmemişse sorun olmaz, ben olsam ne olur ne olmaz deyip eğer garanti kapsamı içinde ise değişim veya tamir yapmalarını isterdim açıkcası
-
quote:
quote:
quote:
quote:
şu an için bir sorun yok
eğer çizilme derin değilse izlere kadar gelmemişse sorun olmaz, ben olsam ne olur ne olmaz deyip eğer garanti kapsamı içinde ise değişim veya tamir yapmalarını isterdim açıkcası
salı günü ilk işim teknik servise sormak olacak.
-
garanti kapsamına girmez...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X