slm arkadaşlar,bugün gündüz imzamdaki sistemi kapattıktan akşama sonra windows açılmamaya başladı.Daha sonra güvenli kipte açtığımda PnP Bios Extension'ın ünlem işaretli olduğunu gördüm.Bunun üzerine anakartın driverlarını tekrar yükledim ve bilgisayarı resetledim.Cdrom dan anakartın cdsini çıkarttığım zaman windowsa girmedi yani en baştaki konuma geldim.Bunun üzerine güvenli kipten tekrar anakartı yükledim.Fakat bu sefer bilgisayarı açtığımda şok oldum çünkü aygıt yöneticisnde 3 tane ünlem işaretli aygıt vardı.Bunlardan 1.si işlemcim 2.si nVidia network bus enumerator ve 3.süde pci bağlantı köpsünde.Sizce anakarın son driverları yüklesem düzelirmi yoksa sorun ne olabilir?Bide işlemcimde niye hata werdi onu anlamadım
biostan fabrika ayarlarına geri don ve daha sonra internetten en son driverlerini ve inf updateni indir problem çözülür umarım eger gene devam ederse guvenli kipde açıp o sorunlu aygıtı kaldır daha sonra gene bulacaktır duzelmezse windows ucurman lazım bence kolay gelsin...
msi marka anakartların standart sorunlarından biri hiç bir zaman msi marka önermem Mr.Akrep in dediklerini bir dene bakalım neler olacak.
biz okadar boşuna yazmadık msi verecegin para servislere bir okadar kargo parası olacak diye.
kartta bi sorun olmaz inşallah,şimdi driverları yeniden yükleyip deniycem ama Nvidia Network Bus Enumerator diye bişey var onun driverını bulamıyorum,neyle ilgilidir bu?
mr. akrep yardımın için teşekkürler sorun halloldu