Şimdi Ara

msi anakarta asus ekran kartı takmak ve 32' TV de kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık biraz garip olabilir.Konuyu özetliyebilecek bir başlık olarak bunu düşündüm kusura bakmayın.Gelelim konumuza.Ben bundan 2-3 hafta önce vatan bilgisayardan msi z87 g45 gaming anakart almıştım.Bu anakarta biri asus ve biri msi marka olmak üzere 2 ekran kartı düşünüyorum.Bu hafta sonu alacağım inş.Bir de ben alacağım ekran kartını 32" full hd led tv de kullanıcağım (henüz satın alınmamıştır).Sizce hangisi daha fazla performans ve fps verir?Anakart ve ekran kartının farklı marka olması sorun oluşturur mu?

1.TERCİH

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918

2.TERCİH

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-n770-tf-2gd5oc-gtx770-twin-frozr-gaming-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidi-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66444

SİSTEMİN DİĞER ÖZELLİKLERİ:

CPU: i5 4670k
    RAM: gskill ripjawsx 2x4 gb 1866mhz cl9
    KASA:Haf912 advance + 750w psu veya 400r + 750w psu

• Senin sorduğun sorunun cevacı "MSI anakarta Asus kart takılmaz" olsaydı Foxconn, asrock, ecs gibi anakartlar kullananlar on board kullanmaya mahkum olurdu. Böyle birşeyin olmadığını da bildiğimize göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Senin sorduğun sorunun cevacı "MSI anakarta Asus kart takılmaz" olsaydı Foxconn, asrock, ecs gibi anakartlar kullananlar on board kullanmaya mahkum olurdu. Böyle birşeyin olmadığını da bildiğimize göre?

Hayır yanlış anladınız.Ben maks performans alır mıyım ve tv bağlantısında performans açısından aralarında bir fark olur mu demek istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkyasa16

quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Senin sorduğun sorunun cevacı "MSI anakarta Asus kart takılmaz" olsaydı Foxconn, asrock, ecs gibi anakartlar kullananlar on board kullanmaya mahkum olurdu. Böyle birşeyin olmadığını da bildiğimize göre?

Hayır yanlış anladınız.Ben maks performans alır mıyım ve tv bağlantısında performans açısından aralarında bir fark olur mu demek istemiştim.

1080p çözünürlükteki herhangi bir monitörde nasıl performans veriyorlarsa o şekilde performans verir TV de. Performans kaybı falan da olmaz.
  • 1.sorunun cevabı ikisi de birbirine çok yakın kaliteli kartlar fark olmaz olsa da sen bunu hissetmezsin

2.sorunun cevabı televizyon yerine kaliteli bir monitör alman senin için daha iyi olur. tepkime süresi düşük ve ıps panel olması daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtxman

1.sorunun cevabı ikisi de birbirine çok yakın kaliteli kartlar fark olmaz olsa da sen bunu hissetmezsin

2.sorunun cevabı televizyon yerine kaliteli bir monitör alman senin için daha iyi olur. tepkime süresi düşük ve ıps panel olması daha iyi olur.

Siz benim yerimde olsaydınız hangi ekran kartını tercih ederdiniz?
  • asus soğutması kaliteli servisi (çizgi elektronik) etkileşım ağı yüksek bir firma. ama ben tamamen içgüdüsel olarak msı tercih ederdim. onun da soğutma sistemleri gayet kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretim yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer-Z

Kesinlikle bu
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-r9280x-dc2t-3gd5-r9-280x-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=69193

r9 280x hem test sonuçları gtx770 e göre daha kötü hem de tv bağlantısında amd ekran kartları sorun çıkarıyormuş diye okudum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer-Z

Kesinlikle bu
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-r9280x-dc2t-3gd5-r9-280x-directcu-ii-top-3gb-gddr5-384bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=69193

r9 280x hem test sonuçları gtx770 e göre daha kötü hem de tv bağlantısında amd ekran kartları sorun çıkarıyormuş diye okudum.

3gb olması gelecek için avantaj , hem yeni seri , ayrıca bağlantı'da hiçbir sorun olmaz

• Asus almanı tavsiye ederim. Kalitede msi den daha iyidir. Ve driverleri daha iyidir. Ayrıca driverleri oyunlara göre optimize edilir.

Sana iki seçenek söyleyeceğim. Bunlar senin seçimin doğrultusunda tv ya da monitör almanı belirleyecek.

A) Sıkı bir oyuncuyum, diyorsan monitör al ve ips alma ips paneller güzel fakat oyun oynamak için tasarlanmamıştır. Led monitör almanı tavsiye ederim.

B) Sadece zevk için oyun oynarım, diyorsan tv almalisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus almanı tavsiye ederim. Kalitede msi den daha iyidir. Ve driverleri daha iyidir. Ayrıca driverleri oyunlara göre optimize edilir.

Sana iki seçenek söyleyeceğim. Bunlar senin seçimin doğrultusunda tv ya da monitör almanı belirleyecek.

A) Sıkı bir oyuncuyum, diyorsan monitör al ve ips alma ips paneller güzel fakat oyun oynamak için tasarlanmamıştır. Led monitör almanı tavsiye ederim.

• quote:

Başlık biraz garip olabilir.Konuyu özetliyebilecek bir başlık olarak bunu düşündüm kusura bakmayın.Gelelim konumuza.Ben bundan 2-3 hafta önce vatan bilgisayardan msi z87 g45 gaming anakart almıştım.Bu anakarta biri asus ve biri msi marka olmak üzere 2 ekran kartı düşünüyorum.Bu hafta sonu alacağım inş.Bir de ben alacağım ekran kartını 32" full hd led tv de kullanıcağım (henüz satın alınmamıştır).Sizce hangisi daha fazla performans ve fps verir?Anakart ve ekran kartının farklı marka olması sorun oluşturur mu?

1.TERCİH

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx770-dc2oc-2gd5-gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65918

2.TERCİH

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/msi-n770-tf-2gd5oc-gtx770-twin-frozr-gaming-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidi-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66444

SİSTEMİN DİĞER ÖZELLİKLERİ:

CPU: i5 4670k
    RAM: gskill ripjawsx 2x4 gb 1866mhz cl9
    KASA:Haf912 advance + 750w psu veya 400r + 750w psu

oncelıkle mesajınıjı cok ıyı okudum fakat !
    maksat nedır neden tv monitörü ve 32 inch ?
    amaçladığınız şey nedir.
    oynadığınız oyunlar nedın kaldıkı gtx 770 şi oyun için alıcaksınız.

aldığınız 32 '' oyun degıl tv monitörüdür.
    hagı tur oyunları oynuyorsunuz.
    sigle playermı yoksa pultiplayermı.

alıcagınız 32 ınc tv monitorunun gecıkme suresı faladır.
    multiplayerda darmaduman ederlşer sızı o 1080 p cozunurlukte tek kartta. fps almazsınız.
    gecımme ms bır yana goostıng bır yana.

boşuna pc oyun monitörleri satılmıyor mıllet okadar para vermıyor canım arkadaşım.
    bunu bır duşunun derım.

yok ben standart bır kullnıcıyım pc ımde multimedıa film muzık dınlerım tek kısık oyunları oynarım. fps turu oyunlara bulaşmam der ısenız o zman alın o tv monitörünü.

yok benım dedıgımın aksıne bıseyler olmuş olsa ben 155 ekran alırdım tv monıtoru pc ıcın.

harıcı bılesenler monitör bolumunu gezmenızde fayda var dıye düşünüyorum. dahılı bılesenler ekran kartı bolumunden once.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denizhan18

Asus almanı tavsiye ederim. Kalitede msi den daha iyidir. Ve driverleri daha iyidir. Ayrıca driverleri oyunlara göre optimize edilir.

Hocam kartı üretenler (yani gpuyu alıp kendi pcbsi üzerinde biçimlendirenler) driver çıkarmıyor ki daha kaliteli olsun.Sonuçta aynı gpu var iki kartta bu yüzden Asusda olsa msida olsa ikisindede gpu üreticisi aynı olduğundan aynı sürücü kullanılıyor.Sürücüyü kart üreticisi değil gpu üreticisi optimıze eder.Malzeme kalitesi ve soğutucusu daha iyi olan kart daha verimli olmaktadır.Yoksa farklı markada olan karta farklı sürücü çıksaydı o zaman sürücüleride fiyata dahil ederlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 10 Ocak 2014; 21:56:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.