Bildirim
MSI, ASUS,EVGA GTX 950 hangisi daha iyi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben olsam msi alırdım. Tasarımı daha güzel, daha iyi o.c. oluyor diye biliyorum. Soğutması da iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı modellerde markalar arası çok fark olmuyor soğutmaları falan belki farklı oluyor yukardaki arkadaş gibi bende msi öneririm. -
EVGA NASIL peki fiyat olarak daha pahalı msi ve asustan kendinden overclocklu falan yazmışlarquote:
Orijinalden alıntı: DjarumBlack-
Aynı modellerde markalar arası çok fark olmuyor soğutmaları falan belki farklı oluyor yukardaki arkadaş gibi bende msi öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömeroviç -- 23 Haziran 2016; 22:47:42 > -
RX 460 veya 470quote:
Orijinalden alıntı: Ömeroviç
EVGA NASIL peki fiyat olarak daha pahalı msi ve asustan kendinden overclocklu falan yazmışlar -
saat hızları yüksek olanı tercih edinquote:
EVGA NASIL peki fiyat olarak daha pahalı msi ve asustan kendinden overclocklu falan yazmışlar
belirtmiş olduğun 3 marka arasında saat hızı en yüksek olan model Evga GTX 950 SSC Modelidir Ayrıca benimde kullanmış olduğum bir kart 1080p oyunculukta gayet güzel iş çıkarıyor ve az bir oc ile ftw versiyonun hızına rahat ulaşıyor.
gerçi RX 460 ve RX 470 çıkma arefesinde iken bekleyin derim ama, illa almam lazım dersenizde cevabı verdim
http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2957-KR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 23 Haziran 2016; 22:57:14 >
-
quote:
EVGA NASIL peki fiyat olarak daha pahalı msi ve asustan kendinden overclocklu falan yazmışlar
Evgayı pek bilmiyorum ama daha fazla para vermeye gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladığım kadarıyla başka forumlara da sordum ASUS u kimse tavsiye etmiyor. Evga Msi arasında bir seçim yapacam.
Rx 460 470 800 lira civarı olur şu evga bile 170 dolar ama bizde 660 lira civarı
MSI soğutması gerçektende çokmu iyi diğerlerine göre ? -
evet msi twin frozr soğutma çözümü gpu'yu full yükte 64 derecelerde tutabiliyor.
evga'nın acx 2.0 soğutma çözümü ise maks. yükte 69-71 derece arası değişiyor. diğerlerine oranla bu kadar farkın olmasını saat hızının daha yüksek olmasına bağlıyorum -
Şahsen msi gtx 950'ye sahibim, gta v 1500mhz ocli olarak oynarken max 65 derece gördü cidden başarılı bir soğutma var ayrıca vrm soğutması da var yani oc konusunda asusun önünde 3-0 önde bu soğutma sayesinde, alınacaksa msi alınmalı bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
557TL ye Zotac gtx 950 AMP model kartı almanı öneririm çünkü saat hızları gayet tatminedici seviyede. 1405mhz taban boost hızı mevcut oyunlarda bu hız en kötü ihtimal 1468mhz civarında olur, yani bu kartı bilmemne markadan aldık o.c ile 1500mhz de kullanıyoruz fln diyenler olabilir zotac'ın AMP modelini aldığında başkalarının o.c ile elde ettiği performansı karta hiç dokunmadan elde edebilirsin ve kartın arkaplakasıda mevcut, şahsi düşümcem budur
http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx950-amp!-edition-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
Burada incelemeside mevcut, en az diğerleri kadar hatta en fazla o.c potansiyali görünen kart olmuş.
https://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_950_AMP_Edition/33.html
-
Beyler GTX 960 aldımda EVGAquote:
Orijinalden alıntı: CoNaR-X
557TL ye Zotac gtx 950 AMP model kartı almanı öneririm çünkü saat hızları gayet tatminedici seviyede. 1405mhz taban boost hızı mevcut oyunlarda bu hız en kötü ihtimal 1468mhz civarında olur, yani bu kartı bilmemne markadan aldık o.c ile 1500mhz de kullanıyoruz fln diyenler olabilir zotac'ın AMP modelini aldığında başkalarının o.c ile elde ettiği performansı karta hiç dokunmadan elde edebilirsin ve kartın arkaplakasıda mevcut, şahsi düşümcem budur
http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx950-amp!-edition-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
Burada incelemeside mevcut, en az diğerleri kadar hatta en fazla o.c potansiyali görünen kart olmuş.
https://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_950_AMP_Edition/33.html
konuyu açtım acil çözüm yolu lazım burayada yazayım siz belki anlarsınız
pci-e 8 pinli giriş var kartta.
benim psuda 6 pinli pci-e girişi var. ekran kartının kutusunun içinden dönüştrücüsü çıktı, 2 6lıyı 8e çeviren bi pcie kablosu.
ne yapacagım. elimde patlamasın. benim güç kaynağı
500 w psu (karttın üzerinde minimum 400 watt yazıyor) cooler master
s 500 pcap i3
-
Psu dan gelen 6 pin kabloyu kartın 8 pin yuvasına takarsan kart çalışır ancak belki o.c potansiyali düşük olur yani o.c yapmaya kalkmadan kullanırsın fakat için o.c yaparım yada bu şeklde çalışması durumunda için rahat etmezse tek 6 pini 8 pine çeviren 1 kablo edinmen gerekir.
Yani şu tip 1 kablo, bunu pc oem satıcılarında tamircilerinde v.s. bulabiliyosun.
-
öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler. o ilk dediğini yaptım 8 li yere 6 lıyı taktım pc açılışta anakart modelinin yazdığı yerde takılı kaldı . bu kabloyu alsam sorun çözülürmü -
-
-
MSI dışında bildiğim böyle çevirici koyan bayadır yok, yani MSI'ın gtx 700 serisnide kullandım ozmda çeviricileri bu şekildeydi fakat diğer markaların çoğu ozamandan bu zamana halen değişiklik göstermediler, kısaca MSI'ın bu çevirici olayı neredeyse bütün maralara göre zıt ve kullanıcılarına kıyak gibi 1 şeydir. -
Kaç liraya aldınız?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
743 tl ye vatan pc den -
Hayırlı olsun. Keşke 470'i bekleyebilseydiniz. 4GB versiyonunu bundan daha ucuza alırdınız. 2GB mı aldınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 27 Haziran 2016; 10:10:23 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- intel hd graphics 3000
- intel iris xe graphics
- zotac ekran kartı alınır mı
- amd radeon r7 200
- gddr6 nedir
- rtx 4080 ti
- rx 8000 serisi
- 5060 ti
- rtx 3050 kaç gb
- nvidia h100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X