Şimdi Ara

MSİ B450-GIGABYTE B450

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, işlemci ryzen 5 2600 8gb ram 3000mhz (tek moduler alıp sonra aynı modelden 8 daha ekleyeceğim) anakart alacağım bu iki model arasında kararsız kaldım. Pekte anlamıyorum açıkcası hangi model daha donanımlı, özellikleri daha iyi falan. Yardımcı olursanız sevinirim.

Link koymak yasak mı bilmiyorum o yüzden eklemiyorum modellerin isimlerini yazıyorum.

GIGABYTE B450 AORUS ELITE

MSI B450 GAMING PLUS

• Asus b450 tuf pro gaming öneririm ama hangi anakarti alırsan al uyumluluk listesine bak ram alırken sonra takılma cakilma donma sorunları ile uğraşma
  • NeloAngelo kullanıcısına yanıt
    uyumluluk listesine nasıl bakıyoruz yardımcı olabilir misiniz
  • ryzenda dual channel nerdeyse bir ekran kartı yükseltmiş kadar fps'yi etkiliyor. o yüzden çift ram yapman önemli. çift ram'in kuralı 2 ramde birebir aynı olacak. bi çok kullanıcı 2nci ram'i sonra alıcam diyor sonrada aynı ram'i bulamıyor sorun yaşıyor.
  • Kingston HX432C16PB3K2/16 bu Asus tuf b450 pro gaming için ama her anakartin sitesinde PDF olarak vardır destek kısmında
  • Anladım hocam peki bu iki anakarttan hangisini önerirsiniz? hangi kart daha donanımlı vs
  • dogukankemer D kullanıcısına yanıt
    kullanım amacınıza göre değişebilir, işlemciye soğutucu alıp overclock yaparım, anakart kolay kolay ısınmasın derseniz msi gaming plus max daha iyidir, kasanın içi pavyon gibi olsun isterseniz de rgb ve argb desteği olduğu için gigabyte aorus elite tercih edebilirsiniz.
  • MSI B450 GAMING PLUS ikisi arasından ama önerim kullandigim için Asus b450 tuf pro gaming
  • Anakarttan kıs rama yatır
  • Ayrıca arkadaşların dediği gibi tek ram ile performans almasın Ryzen islemcilerden dual kit almaya çalış Rami ryzende ram konusu önemli
  • Anladım hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.