Bildirim
MSİ BİOS SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: EviLMaN
Arkadaslar anakartım Msı x58a-gd65 bugun bios gunncelemesi yaptım ve artık siyah bir ekran çıkıyor bilgisayarı acınca
ne yaptıysam olmadı her hangi tecrubesi olan bu anakart hakkında cevaplarsa memnun olurum...
Hic ekran gelmiyomu,,, birde ekran girisini eger hic goruntu gelmiyorsa anakarttaki ekran cikisina tak belki goruntu alirsin onun haricinde teknik servise gotursen iyi edersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler cevabınız için bende bugun teknik servise bıraktım uzun zaman sonra ilk defa teknige para vericem anakarttan cok ona uzuldum :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: EviLMaN
Tesekkurler cevabınız için bende bugun teknik servise bıraktım uzun zaman sonra ilk defa teknige para vericem anakarttan cok ona uzuldum :))
Hocam aslinda sucu kendinde arama cunku malesef MSI Tr sitesinden bios indirirken cok dikkatli olman lazim serefsizler yanlis kart modellerinin biosunu yukluyo o yuzden indirdigin bios'un setap isminin mantiken bi oncekine benzemesine dikkat etmek lazim ben mesela B3 rev indircegime G3 indirmisim haberim yok kurduktan sonra anladim control center falan msi programlari calismiyodu ha bire hatalar aliyodum allahdan gume gitmedik :) msi sucu bunu tuketici haklari mahkemesine gotursen vercegin parayi geri alirsin kolay gelsin :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X