Şimdi Ara

MSi çalışanı olduğunu ileri süren şahıs halkı dolandırıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sattığı ürünü nerdeyse 2 kat daha pahalıya satan ve kendini akıllı zanneden bir arkadaşımızla karşı karşıyayız...
     MSi çalışanı olduğunu ileri süren şahıs halkı dolandırıyor!
     MSi çalışanı olduğunu ileri süren şahıs halkı dolandırıyor! MSi çalışanı olduğunu ileri süren şahıs halkı dolandırıyor!

Resimlerde görüldüğü gibi kendini ele veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMTZHR -- 16 Kasım 2015; 23:52:41 >

• Ele veriyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.500TL'Ye bu bilgisayarlardan oluşan internet cafe kurarım 8 gb ramlı bir bilgisayar için araba parası verecem he
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

Ele veriyor yani

anlamayanlar için denilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

7.500TL'Ye bu bilgisayarlardan oluşan internet cafe kurarım 8 gb ramlı bir bilgisayar için araba parası verecem he

hangi akla hizmet ediyorlar bunlar acaba
  • up
  • teşekkürler dostum cihazı aldım şu an oradan yazıyorum gerçekten çok hızlı bir alet half life bile hiç kasılmadan oynattırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

teşekkürler dostum cihazı aldım şu an oradan yazıyorum gerçekten çok hızlı bir alet half life bile hiç kasılmadan oynattırıyor

güle güle kullanın hocam half lifeta kasmıyorsa süper bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTZHR

quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

teşekkürler dostum cihazı aldım şu an oradan yazıyorum gerçekten çok hızlı bir alet half life bile hiç kasılmadan oynattırıyor

güle güle kullanın hocam half lifeta kasmıyorsa süper bence

• İnternetten o fiyata pc alan zaten kaşınıyordur.
  • Hocam serbest piyasa isterse 200 binden satar bir şey demeye hakkınız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

Hocam serbest piyasa isterse 200 binden satar bir şey demeye hakkınız yok.

onu burda ki herkes biliyordur insanlara uyarı niyetindeyiz hocam
  • quote:

quote:

Burada takılıyorsa uyarman gereken kişi biz değil satan kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

İnternetten o fiyata pc alan zaten kaşınıyordur.

bu pc yi alan kaşınıyor olabilir
  • quote:

quote:

quote:

Burada takılıyorsa uyarman gereken kişi biz değil satan kişi

satan kişiyi uyardım adam yazdıklarıyla karaktersizliğini belirtiyor bence hocam

• Abi o öncelikle sanırsam o sistemin sıfırı 6500 tl geçmiyor. Monitör desen oda iyi değil tepkime süresi iyi geri kalan constratlar çöp. Touch pade gelirsek geçen aliexpreten aynısı 10 dolardan aşağı bi fiyata aldım Bir şeyde yanlış söylemişsin bir şeyin sıfır 600 500 tl ise ürün yeni çıkmış ise 400-300 tl felan ederi olur. Cidden ikinci el piyasası ayıptır söylemesi pislik kaynıyor. Geçen bakın ciddiyim g31 anakart koydum ederi maks 50 tl ulan dedim hızlı satılsın 40tl koydum nasıl bir açlık ucuza millet mesaj yağmuruna tuttu tabi hafif arızalı olduğunu fark edince satıştan çektim geçen hd 4830 150 tl satmayan çalışan biri vardı. Ps3ler desen yok cwf 800-1000 tl arası, normali bile çok pahalı şuan. Dolar yükseldi iyi tamamda, dolar fiyatlara mı vurdu yoksa satıcıların kafaya mı vurdu anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: begamermc

Abi o öncelikle sanırsam o sistemin sıfırı 6500 tl geçmiyor. Monitör desen oda iyi değil tepkime süresi iyi geri kalan constratlar çöp. Touch pade gelirsek geçen aliexpreten aynısı 10 dolardan aşağı bi fiyata aldım Bir şeyde yanlış söylemişsin bir şeyin sıfır 600 500 tl ise ürün yeni çıkmış ise 400-300 tl felan ederi olur. Cidden ikinci el piyasası ayıptır söylemesi pislik kaynıyor. Geçen bakın ciddiyim g31 anakart koydum ederi maks 50 tl ulan dedim hızlı satılsın 40tl koydum nasıl bir açlık ucuza millet mesaj yağmuruna tuttu tabi hafif arızalı olduğunu fark edince satıştan çektim geçen hd 4830 150 tl satmayan çalışan biri vardı. Ps3ler desen yok cwf 800-1000 tl arası, normali bile çok pahalı şuan. Dolar yükseldi iyi tamamda, dolar fiyatlara mı vurdu yoksa satıcıların kafaya mı vurdu anlamadım.

bu olay ancak bu kadar net ve güzel açıklanabilir seni canı gönülden kutluyorum

• Ya adam istediği fiyattan satsın size ne? İnternetten onu bulan kişi parçaların fiyatlarını da öğrensin bir zahmet. Salak olmasın.
  • koçum insanların zewkine nie karışıon sanane

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat fazla ama sana ne la adam istediği fiyata satılığa koyabilir. keyfi isterse 10000 çeker sana ne
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.