Şimdi Ara

MSI CX62 6QD Tavsiye! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
35.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadım o space tuşu arızasına ben de takılmıstım, forumdan bir arkadaş yaşamıstı, buna ragmen bilgisayarı aldım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım, space tusu kenarından ortasından sağından solundan basıldıgında canavar gibi çalışıyor.
  • eminöğretmen E kullanıcısına yanıt
    benim de çalışıyor çok şükür ama bitmek bilmez bir ısınma problemim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En yüksek oyunlarda bile 56 dereceyi geçmiyor. Sizin cihazda kaç derece acaba?

• 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt
    ölçmedim bugün bakayım ama dizimin üstünde alev alev yanıyor kendi iç soğutucu açık olduğu halde. dota 2 ve cs go oynuyorum son ayarlarda. başla oynamam. oyun dışında ısınmıyor. kışın doğal gaz çok az kullanıyoruz öğrenci evi gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum cihaza güveniyorum. en azından beni ısıtsın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philophobia -- 13 Ağustos 2016; 19:45:25 >
  • Kamerayı açamayan arkadaşlar kamera uygulamasına girdikten sonra FN+F6 tuşuna basılı tutunca kamera açılıyor.Ben de sürücü sorunu var sanmıştım.Sorun yokmuş
  • Konuyu inceledim de keşke alanlarda bi oyun testi yapsalardı bi arkadaş gta v ultrada 25-30 fps filan yazmış da pek inanamadım açıkçası gtx960m ile bile öyle performans zor cs go lol gibi oyunlar değilde gerçekten oyun oynayan biri fps sonuçlarını atabilir mi? Çok performans beklemiyorum en azından orta ayarlarda oynarım oyunlarımı

• Arkadaslar pcyi yeni aldim fakat kurulumu gerceklestiremedim biosdan cd/dvd aktif ve boottan seciyorum ama tekrar freedos a atmaktadir yardimlarinizi bekliyorum

• Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum da birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    1-) Bilgisayarda sanırım boş m.2 ssd slotu var ama bir yerlerde ssd takan birisi takınca hiçbir fark olmadığını sanırım takılabiliyor ama uyumlu değil gibi bir şeyler söyledi.Bu doğru mudur?
    2-) Bilgisayarda herhangi bir kronik sorun var mı?
    3-) Hdd sanırım sol taraftaymış ısınma sorunu oluyor mu notebook soğutucu gerekir mi?
    4-) Bilgisayarı önerir misiniz?
    Şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaslar bende bu sene bilgisayar mühendisliği kazandım onun icin laptop arastiriyorum. Hem derslerimde iş gorecek hemde oyun performansli bilgisayar ariyorum. Bu bilgisayar 4 sene işimi gorur mu ? Onerilerinizi bekliyorum. Teşekkurler..

• bende bu üründen sipariş verdim ancak kafama takılan birkaç soru var. Pil çıkıyor mu yoksa sabit mi? Sabit ise bir zarari olur mu bataryaya ?

• Pil içine gömülü ama bu sıkıntı olur manasına gelmiyor çünkü pc prize takiliyken %85 in üzerinde şarjı varsa şarj olmuyor yani masaüstü pc gibi çalışıyor . Pile zarar vermicek şekilde tasarlanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Numan cemil

Pil içine gömülü ama bu sıkıntı olur manasına gelmiyor çünkü pc prize takiliyken %85 in üzerinde şarjı varsa şarj olmuyor yani masaüstü pc gibi çalışıyor . Pile zarar vermicek şekilde tasarlanmış

hocam pil şarja takılı olarak %91 de kalıyor. Bu güç dengesini nasıl ayarlayacaz
  • Güç dengesi derken ne demek istediniz anlamadım . Pile takiliyken ve 85 in üzerinde ise gücünü direk elektrikten alıyor . Yani bataryaya zarar vermiyor ona göre ayarlanmış

• Bilgisayarı alan arkadaşların düşünceleri neler,bende almayı düşünüyorum ama tam karar veremedim.

• hocam bu iyi bir şey,telaş yapmana gerek yok
  • quote:

Güç dengesi derken ne demek istediniz anlamadım . Pile takiliyken ve 85 in üzerinde ise gücünü direk elektrikten alıyor . Yani bataryaya zarar vermiyor ona göre ayarlanmış

Şarjda kullandığım zaman %100 doluyor artık ancak bu bataryanın ömrünü azaltmaz mı ?
    %85 in üzerinde gücü direkt fişten almasını nasıl sağlarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xae Ryu

Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum da birkaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    1-) Bilgisayarda sanırım boş m.2 ssd slotu var ama bir yerlerde ssd takan birisi takınca hiçbir fark olmadığını sanırım takılabiliyor ama uyumlu değil gibi bir şeyler söyledi.Bu doğru mudur?
    2-) Bilgisayarda herhangi bir kronik sorun var mı?
    3-) Hdd sanırım sol taraftaymış ısınma sorunu oluyor mu notebook soğutucu gerekir mi?
    4-) Bilgisayarı önerir misiniz?
    Şimdiden teşekkür ederim.

2) Herhangi bir kronik sorun yok gibi şuanlık
    3) Evet hdd sol tarafta touchpad in solunda oyun oynarken biraz ısınma oluyor ancak cooler boostu 15 dk çalıştırınca soğuyor. Çoğu laptop dan iyi soğtması.
    4) Kullanmaya başlayalı fazla olmamasına rağmen tavsiye ederim. f/p ürünü tam olarak.

Eksilerine gelirsek fan normalde bile biraz sesli çalışıyor ancak ısınmasından iyidir , klavye de ışık olmaması bana göre bir dezavantaj ve son olarak batarya nın sabit olması kötü olmuş .

• Bu dediğim özellik pcnin kendisinde var sizin herhangi birşey yapmanız gerekmiyor diye biliyorum . Mesela siz pcyi prize takip açtığınızda şarjı 85 in uzerindeyse dolmaya devam ediyor mu ?( Bende bu durumda şarj olmuyor yazıyor )ama diğer şekilde bataryası bittikten sonra takarsaniz şarjı dolar

• quote:

Bu dediğim özellik pcnin kendisinde var sizin herhangi birşey yapmanız gerekmiyor diye biliyorum . Mesela siz pcyi prize takip açtığınızda şarjı 85 in uzerindeyse dolmaya devam ediyor mu ?( Bende bu durumda şarj olmuyor yazıyor )ama diğer şekilde bataryası bittikten sonra takarsaniz şarjı dolar

Evet şarj olmaya devam ediyor bende
  • Pcyi ilk açtığınızda kurmaniz gereken cd içindeki veya msi resmi sitesindeki bütün driverlari kurdunuz mu

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.