Şimdi Ara

MSI CX62 6QD Tavsiye! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
35.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msi resmi sitesinden battery calibration programini indirmeniz gerekiyor .normalde bu işlem en başta yapılır ama sanırım gözden kacirmissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan cemil

Msi resmi sitesinden battery calibration programini indirmeniz gerekiyor .normalde bu işlem en başta yapılır ama sanırım gözden kacirmissiniz

Windowsu kurduktan sonra bugün batarya kalibrasyonunu yaptım. Şuan %85 e kadar dolmasını bekliyorum bakalım gücü fişten mi alacak
  • yaw kardeşim almayın şöyle 150 tl lik kart koymuşlar 2 bin tl neymiş msi 1050 li vada 1040 ı bekleyin witcher 3 de lowda 720p de 26 fps nedir ya bu laptopların ekran kartları değişmiyorr masaüstü olsa dicem alın eşe dosta ama yok olmaz hayır lütfen
  •  MSI CX62 6QD Tavsiye!

1.30 saatlik cod4 oynadıktan sonraki ısı değerleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan cemil

Msi resmi sitesinden battery calibration programini indirmeniz gerekiyor .normalde bu işlem en başta yapılır ama sanırım gözden kacirmissiniz

hocam kalibrasyonu yapmama rağmen halen tamamen doluyor. Gücü kesmiyor.
  • yaa he he he

• Bende msi cx62 almak istiyorum fakat bilgisardan tam anlamıyorum Bu bilgisayarda rahatça FIFA 17 oynayabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: arda7280

yaw kardeşim almayın şöyle 150 tl lik kart koymuşlar 2 bin tl neymiş msi 1050 li vada 1040 ı bekleyin witcher 3 de lowda 720p de 26 fps nedir ya bu laptopların ekran kartları değişmiyorr masaüstü olsa dicem alın eşe dosta ama yok olmaz hayır lütfen

1050 yi 2000 tl lik kombinasyonda bulabiliriz aynen,sonra neden lince uğradık diyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmoz1907

Bende msi cx62 almak istiyorum fakat bilgisardan tam anlamıyorum Bu bilgisayarda rahatça FIFA 17 oynayabilir miyim?

high seviyesinde olmasada oynarsın rahat bir şekilde .
  • Teşekkür ederim peki gelecek 2-3 yıl çıkacak fifa oyunlarını oynatır mi sence

• 1040 ı bulursun o zaman 1050 3300 civarı olur haklısın.

• ahmoz1907 A kullanıcısına yanıt
    Zar zor hocam dandik 150 tl lik kart ama yurtdışı ve 1040 ı beklemekten başka şansımız yok bu berbat ekonomiyle

• Laptopu kullananlardan inceleme ve oyun videosu bekliyoruz..

• Hocam sorunu çözebildiniz mi. Geçenlerde technopat da bir laptop incelemesi izlerken laptobun bios ayarlarında FlexiCharger ayarı olduğunu öğrendim. Monster laptobun abra a7 modelinde var bu özellik. Yeni bir ayarmış. CX62de de va mı bu özellik bilmiyorum. Bu ayarı aktif ettiğinde şarjın yüzde kaça inmesi durumunda başlayacağını ve yüzde kaça gelirse duracağını manuel olarak sen seçebiliyorsun. Eğer sendeki laptopda FlexiCharger özelliği var ise ve şarj kesme yüzdesi 100 ise sorun bundan kaynaklı olabilir. Bir Bios ayarlarına bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman000

Hocam sorunu çözebildiniz mi. Geçenlerde technopat da bir laptop incelemesi izlerken laptobun bios ayarlarında FlexiCharger ayarı olduğunu öğrendim. Monster laptobun abra a7 modelinde var bu özellik. Yeni bir ayarmış. CX62de de va mı bu özellik bilmiyorum. Bu ayarı aktif ettiğinde şarjın yüzde kaça inmesi durumunda başlayacağını ve yüzde kaça gelirse duracağını manuel olarak sen seçebiliyorsun. Eğer sendeki laptopda FlexiCharger özelliği var ise ve şarj kesme yüzdesi 100 ise sorun bundan kaynaklı olabilir. Bir Bios ayarlarına bak istersen.

Hocam bios da bulamadım öyle bir ayar ama bilgisayar %95 altına indiğinde şarja bağladığımda direkt fişten alıyor elektriği. Ayarının bulamadım ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopala

Laptopu kullananlardan inceleme ve oyun videosu bekliyoruz..

1- Kasanın Sağlamlığı :

-Arkadaşlar laptopun kasası gerçekten iyi. Metal mi plastik mi tam anlayamadığım bir malzemeden yapılmış. Ancak genel anlamda sağlam

2-Laptopun Kendi Soğutucusunun Performansı:

-Arkadaşlar ben dahili extra fan'ın performansını en güzel far cry 4 de ölçtüm cooler boost u çalıştırmadan işlemci sıcaklığı
    60 derece de seyrediyordu. Cooler boostu çalıştırdığımda 10 derceye yakın bir soğutma yaptı .

3-Optik Sürücü'nün Sesi ve Sağlamlığı:

-Arkadaşlar Optik Sürücüsü pek sağlam değil oyuncak gibi . Ancak bir sorun teşkil etmiyor fazla kullanılmıyor. Yani MSI bu laptopta yaptığı en kötü şey Optik Sürücü bence. Ancak dediğim gibi büyük bir sorun değil

4- Klavyesinin Diğer Laptop'lara Göre

-Klavye diğer laptoplara göre gayet güzel özellikle asus serisine göre. Yazarken ses çıkarmıyor fazla. Space tuşunda bir bozukluk var denilmiş ancak ben öyle bir sorun yaşamadım.

5- Batarya Kullanım Süresi:

- Batarya performansını pek beğenmedim. Bataryada kullanımda nette gezerken veya film izlerken max 2 saat civarı gidiyor. Diğer laptoplar ile kıyaslandığı zaman da batarya kullanım süresi az.

6-Altın Jakların Normal Jaklara Göre Performans Farkı:

-Arkadaşlar bende Sony Studio kulaklık var taktım sesi test ettim gayet başarılı. Anlatılmaz yaşanır bir ses performansı var.

7- Bu Notebook'lar İçin En İyi İşletim Sistemi Nedir :

-Kesinlikle Windows 10

8- Ekranın Görüntü Kalitesi Alışveriş Sitelerinde Bahsedildiği Kadar Var Mı:

-Evet arkadaşlar ben kendim ekranı birçok Bluray 1080p filmle testettim. Gayet başarılı bir ekrana sahip. Yansıma gibi bir durumda yok

Genel anlamda bilgisayar performansından memnunum f/p ürünü olarak gayet yeterli . Oyunlardaki fps oranları üst oyunlarda o kadar başarılı değil ancak rahat bir şekilde oynatıyor.
    Şuanlık gözlemlerim bunlar

• arkadaşlar ben de bu laptobu aldım
    başlangıçta çok ağır çalıştığını hissettim meğer dahili gpu yu kullanıyormuş nvidiaya geçince düzeldi o kadar oyun manyağı olmadığım için 940 mx bana yeter de artar bile zaten oyuna çok sarsam masaüstü alırdım.

ses ve görüntü çok iyi 4k tvye bağlayıp 4k video oynattım canavar gibi bu bana yeter zaten

kasa berbat kırılacakmış gibi görünüyor boşluk tuşu şikayet edildiği gibi değil kenarlardan basınca da işliyor pil dolunca prizden enerji alıyor
    sessiz ortamda harddisk sesi rahatsız ediyor fandan bile o kadar ses gelmiyor.

verdiğim paraya değdi mi bilmiyorum bunu zaman gösterecek ama şimdilik bi şikayetim yok
  • Battlefield 1 de mediumda oyun içinde 40-50 fpsle oynadım bence iyi bir değer pc için

• arkadaşlar nvdianın önerdiği optimum ayarlarda oyunu açınca feci halde kasıyor ne yapmam lazım f1 2016 da verdiği özelliklerde hayli hayli kaldırmasına rağmen lowda bile oynanmıyor bf1 de mediumda oynayabiliyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Kasa çok dandik deyip durdukları için almaktan vazgeçtim. Zaten oyun için gtx 950m'den aşağı kartı tavsiye etmiyorlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.