Bildirim
MSI CX62 6QD Tavsiye! (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İndirdim saat başı bakıyom valla bulduğum an alacam yoksa tatil boşa gidiyo :d teşekkürler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim bulursanız bana da haber verin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eminöğretmen
Bende aldim bakalim hepsiburadadan, dunku %10indirim +150tl indirim ceki +75 tl maxipuan ile 1970 e geldi, gayet uygun aldigimi dusunuyorum gelince izlenimlerimi aktararirim su an kargoda
yuhh be kardesim yuhh ben 2 hafta önce 2350 liraya aldım ebrardan 10 gün de kargo bekledim dalga geçer gibi ya..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetc4n -- 1 Temmuz 2016; 19:01:04 >
Arkadaslar son durum nedir onerir misiniz suanlik iki notebook arasindayim fakat CX62 hakkinda inceleme bulmak zor nerdeyse imkansiz MSI olup bu fiyat bandinda daha dikkat cekmeliydi diye dusunuyorum.
Oyun oynamak icin degil program kullanmak icin alicam.Malzeme ve ekran kalitesi ne durumda acaba ? Alan arkadaslar tavsiye eder mi ?
http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k555ub-xo099d-12gb-notebook-pmu348599
http://www.hepsiburada.com/msi-cx62-6qd-234xtr-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602163
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
MSİ CX62 olanını bugün 2150 TL'e aldım. Alacaksınız indirim fırsatını kaçırmayın derim :) -
Beyler ısınması filan nasıl msı'ya güveniyorum nedense asus k555ub alicaktim menteşe hatası ekran hatası çok gordum vazgeçtim bu modelde bu gibi sorunlar var mı?
İndirim nerde var
Merhaba bende cx62 6QD var acılısta (A7) Me FW Downgrade - Request MeSpiLock Failed bu hatanın cozumu nedır bu hata ne demek ıstıyor lutfen yardım edin
Bende bu ürünün takibindeyim alan arkadaşlar şöyle etraflica bi inceleseler iyi olur aslinda internette hicbir yerde incelemesini bulamadim.
http://en.community.dell.com/support-forums/desktop/f/3514/t/19668645
bu linkte anlatılanlara bir bak hocam -
Kardeşim yaptım ama bi fayfası olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: ndorte
Batarya notebook'un içinde gömülü. Prize takılı iken şarj seviyesi %85'i geçtiğinde şarj etmeyi kesip gücü prizden alıyor. Bu şekilde koruyor bataryayı.
merhaba hocam bu bilgiyi nerden öğrendiniz acaba. baktımda bulamadım ben.
birde windows 7 yükleyebilen oldumu? -
Hocam ben msi yetkili servisi aradım bana %100 dolduktan sonra prizden alır dendi bilmiyorum bi ayarı var mı ☹ Aradım numara:0212 288 42 30
quote:
Orijinalden alıntı: 6.cadde
quote:
Orijinalden alıntı: hitman000
Hocam çözebildiniz mi süreki fan çalışma sorununu.
Herkeste ayni sorun var. Bir önceki firmwareye dönüp duzelttim.
hocam merhaba bendede çalışmıyordu internetteki güncellemeleri yapınca sürekli çalışmaya başladı bir önceki firmware ye nasıl dönebilirim linki var mı? -
ya sırf şu space tusu hassasiyeti yuzunden almaktan vazgeçiyorum.
ben space tusunu çok fazla kullanıyorum ve klavye önemli benim için. (dota-cs go)
arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz beni sürekli rahatsız edecek bir şey mi? -
Hocam ben bu pc yerine asus x550vx aldım çok ama çok memnunum
2100 bütçemi çoook zorlayarak 2400 bandına çekip msi mi diyorum ama 2700 tl'Ye çıkamam hocam.
ideapad 510 940m ekran kartı hoşuma gitti full hd. (2100 TL)
Msi space tusu çok önemli tüm oyun zevkimi bozar (2400 tl ama en önemli tus kısmen bozuk) -
space tuşu gayet iyi çalışıyor bende. -
https://www.youtube.com/watch?v=fnfra5Z7tYM bu videoda 5.20 saniyeden itibaren bakarsanız basmıyordu; hepsiburada com sitesinde de aynı şikayetleri görünce ben space tusu herkesin bozuk sadece ortası çalışıyor zanntettim ama bugün 2 arkadaş gayet tabi çalışıyor dedi. o yüzden benim gibi kafası karışan arkadaşlar olursa bu açıklamamı okusunlar ona göre karar versinler. yani kesin bozuk ya da kesin çalışıyor diyemeyiz alırken deneyin veya teminat alın. ilgili arkadaşlara teşekkür ederim.
@Numan cemil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philophobia -- 24 Temmuz 2016; 15:40:21 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X