Şimdi Ara

MSI Dominator GT62VR-6RD indirimi kaçırmayın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTX 1060 Modellerin de uzun süren araştırmalarımın sonunda bu ürünü daha bugün keşfetmem beni gerçekten üzdü. Son 1 haftadır Lenovo legion y720 GTX 1060 modelini ebrar da 5000 tl ye düştüğünü görüp kaçırmamdan sonra casper excalibur modellerine yöneldim çünkü başka 1060 lı fiyat performans ürünü yoktu.
    Monsterı almak hiç istemiyordum çünkü 10000 tane kötü yorumdan sonra ve arkadaşlarımın kötü maceraları beni bu markadan soğutmuştu.
    Ama msi bu ürününü görünce çok heyecanlandım fakat i7-6700HQ olması beni biraz tereddüte soktu fakat 7700 le arasın da çokta fark olmadığını öğrenince içim biraz ferahladı ve şuan da en iyi f/p ürünü olduğuna karar verdim. Bu ürünü değerlendirin arkadaşlar ben büyük ihtimal 2 gün için de alıcam yararı olur diye sizlere de paylaşıyorum iyi forumlar.
    https://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-dominator-gt62vr-6rd-026ca-notebook-fiyati,251421.html?gclid=EAIaIQobChMI0pSU3ZCd1gIVSRDTCh1BoQE7EAYYASABEgKOw_D_BwE

• Vay be bu fiyata 1060 6gb,win10,16gb ram ve en önemlisi msi.Bu site güvenilir mi?
  • Gt72 6rd modeli tükenmiş o model 17 inçmiş keşke o olsaydı. Bu model ise 15 inç ve sanırım ekranı dışında pek bi fark yok ve evet istanbulbilişim gayet güvenilir bir firmadır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.