Mini ITX kasam için uygun fiyatlı bu modeli yaklaşık 3-4 ay önce aldım ve şimdiye kadar sorunsuz kullanıyordum. Ancak son zamanlarda PC sık sık kapanmaya başladı ve açılmıyordu bir süre. Sonra sorunun işlemcinin aşırı ısınmasından kaynaklandığını fark ettim ki bilgisayarı ilk açtığınız zaman bile sıcaklık hemen 71 dereceyi buluyordu. Sonra anakartı çıkarıp işlemci soğutucusunu söktüm. Dandik 2 tane bez gibi sıcaklık aktarımı için parça vardı soğutucu altında. Zaten fan da çok ses yapıyordu. Soğutucunun üzerindeki MSI yazısının bulunduğu kısmı söktüm ve altındaki fanı da çıkardım. Soğutucunun altını iyice temizledikten sonra (kare şeklindeki lastiklere dokunmadım) chipset ve CPU üzerine termal macun damlatıp ince tabaka yaptıktan sonra soğutucuyu tekrar oturttum. Anakartı taktıktan sonra orjinal fan yerine 14 cm. fan takarak soğutucu üzerine yerleştirdim ve kaymaması için sabitledim. Kapağı kapatarak tekrar çalıştırdım ve şu an %100 yük altında 61 dereceyi geçmiyor ve ortalaması 49-51 arası. Hem de o kulak tırmalayan fan sesi yok. Bu anakartı kullananların yakındığı genel sorun olduğu için bu başlığı açmak ihtiyacı hissettim. Bir not daha aktarmak gerekirse: Bazı sitelerde sorunun BIOS tan olduğu belirtilse de sorunun BIOS ile alakalı olmadığını, tamamen donanımsal olduğunu gördüm.