Şimdi Ara

MSI EX600 alacaklar ve kullananlar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
3
Favori
75.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw aslında bu aletten ziyade msı kullananların durumları önemli makinaları nasıl genel olarak bilgisi olan warmı yani ndurmadan hatalar ve sorunlar çıkaran aletlerimi war yoksa taş gibi diyebilirmiyiz millet bi toshiba alıyo 4-5 sene kral gibi kullanıo bu makineleri alıpda apışmayalım sonra:)
  • Bu hafta sonu mavibilgisayar da 1049$+kdv 134,10*12 ay taksitle satılacakmış...
  • 1049 $ + Kdv sızce bu fıyata mu laptop alınır mı alsam memnun kalırmıyım ender olarak oyun oynanacak (pes serısı) cızım fln yapılmayacak cogunlukla ınternet ıcın kullanılacak nasıl sızce acele yorumlarsanız cok ıyı olur ındırım bıtmeden karar vermelıyım

MSI EX600 alacaklar ve kullananlar buraya

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4071

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocaltay -- 8 Eylül 2007; 16:14:43 >

• msi vr600 kullanan biri olarak şunu söyleyebilirimki msi ler problemsiz yada bendeki öyle tek kötü yanı bence pili 2 saat gidiyor. ama kullanımı süper ve numerik tuş olayı mükemmel benim için tabi mesela arkadaş ex600 için bahsetmiş tabi tuşlar sert demiş bendeki vr600 de ise çok yumuşak modellere göre oynuyor demekki arkadaş msi kullanan biri sorunları varsa yazsın demiş de ondan yazdım bana göre fiyatlarına göre çok iyi msi ler he tabi oyun denemedim hiç o kadar para veripte notebookta oyun oynamak bana ters geliyor kısaca msi vr600 den çok ama çok memnunum dolayısıyla msi den memnunum
  • O inciler çantaya sokup çıkartırken dökülür gibi geliyor bana.
    Ki ozamanda hiçbişeye benzemez
  • Merhaba arkadaşlar Haziran ortalarında mavibilgisayarın yaptığı kampanyadan yararlanarak aldığım MSI EX600 notebook üzerindeki tek parça Transcend JetRam 1GB 200-Pin DDR2 SO-DIMM 667mhz i satıyorum ocz dual kit 2X1gb 800 mhz ram aldım şayet sistemden performans bekliyorsanız sizde mutlaka dual channel olarak kullanın yoksa bişe anlamazsınız ben trenscend marka rami çok aradım internette ama hep yurtdışında mevcut malesef Tr ye getiren yok cihaz üzerinde geliyor sadece burada bilinmesede çok stabil ve kaliteli ramler olduğunu gördüm ilgilenmek isteyen arkadaşlar gittigidiyora verdiğim ilana teklif bırakabilirler işte linki.Transcend Jetram 1Gb 667mhzben bulabilseydim direk 1gb alıp yanına eklicektim ama malesef bulamayınca aynı markadan 2 tane takmak istedim uyum açısından.bu arada ben cihazdan memnunum

• öncelikle bilgisayarı geçen hafta sonu mavibilgisayarın kampanyasından 1630/12 taksitle satın aldım...ve şu ana kadar çok memnunum...klavye ile ilgili kaygıları paylaşıyorum ama yine de çok büyük problem değil...soru sromak isteyenler sorabiilirler...elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım...ama şunu söyeyeyim şu sıralar piyasada bu fiyata bu özelliklere notebook bulmak çok zor...
  • lütfen yardıımmmmmmmmmmm

merhabalar,

ex600 aldım fadak medal of honor airbone oynayamıyorum.. çok yavaş.. acaba ekrankartının ramla paylaştırmak mı gerekiyor.. yoksa özel bir ayarımı vardır... direkx10 destekliyor diyorlar ama çok yavaş.. acaba nedendir..

bilgisayar hakkında çok fazla yorum yapamıyorum.. ama fiyat performans karşılaştırmasında sanırım 1 numara 1049 dolar + kdv ye aldım (1650 ytl)

bu oyunu oynamak istiyorum.. millet bitirmiş yahu:((
  • beyler be aldım ve suan cok memnunum ses yok bilgisayarın calıstıgı bile belli degil.ozellikleri guzel ve hiç bir sıkıntım
  • Baya bir araştırdım ama bu fiyata şu an alınabilecek en iyi laptop sanırım.Hepsiburadada 160 gb lık ve 2 gb ramlık versiyonu 1.697 şu anda.
  • bende almayı düşünüyorum ama vi türlü karar veremedim işlemci ve 2 gb ram i ile sağlam gibi duruyor ama işte oyun olayı kafamı karıştırıyor ekran kartından dolayı..!

alan arkadaşlardan bizlere olumlu veya olumsuz tavsiyeler bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pyro

Ekran kartından dolayı pek fazla oyun kaldıracağını sanmam.Oyun için alıyorsan hayal kırıklığına uğrarsın.

benim arkadaş yeni aidata laptop aldı onda üstünde 128 Mb Geforce 6100 var bi çok oyunu normal çalıştırıyor.!

Bunda ise 256 Mb Directx10 destekli 8400 var..!

tahminim rahat çalıştırması lazım oyunları + 2 Gb ram ile de performansı iyi olur kanaatindeyim.

Ama tam karar veremedim.

Alan arkadaşlar bilhassa yorum yaparlarsa sevinirim..! Makineden memnunusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane48 -- 16 Ekim 2007; 16:27:22 >
  • evet alan bir arkadaş biraz detaylı bir bilgi verebilirim mi ?

ve bir resmini koyabilirmi ?

üzerinde çıkartma felan varmı ? (klavyenin altında)ekran kartı amblemi felan ....

lütfen ...
  • Şu an piyasada olan EX600'ler yen ilenmiş. Kolpa Santa Rosa eleştirilerini son bulduracak (HDMI çıkışı olmaması vs) düzeltmeler yaplımışmı bu alette?

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30333
  • yokmu hiç ceVAP?
  • msi ex600 aldım hb'den

xp kurmak istiyorum .

kuran bir arkadaş yardımcı olabilir mi

driverlarda bir sorun çıkı yormu ?

iki işletim sistemi kullanan varmı ? xp ve vista
  • iyi günler
    MSI EX600 için servise işi düşen oldu mu servis konusunda biraz teredüteyim de servis hakkında bilgisi olan var mı, yardımcı olun lütfen.
    MSI EX600 ve LG E500 aynı özellilerdeler ama LD 140 YTL daha fazla fiyatlı. MSI'nın servisine güvensem hemen alaçağım. Hayırlısı.
  • İyi günler arkadaşlar ben ex600 ün t7100 olan modelini kullanıyorum iki ay oldu.pek onemli bir problemim yok ama yine de yazayım..bluetooth ile bazen telefona veri göndermeye çalışırken telefonu gördüğü halde göndermeden kesiliiyor . bi de klavyeye biraz alişmak lazım tuşlarda hafif bir sertlik var. bazen harf atlıyormuş gibi gibi geliyor ve numerik tuşlar eklendiği için turkçe karakterlerin olduğu bolümdeki tuşların boyutu diğer tuşlara göre küçük,bi süre alışmak lazım . Şu an xp ile vista kurulu hiçbir sorun yok ikisinide sorunsuz kullanıyorum. Sürücülerle ilgili bir problemde yaşamadım.Servisle ilgilide pek bişey diyemeyecegim hiç işim düşmediği için... Yardımcı oldumsa ne mutlu
  • bu mesajı da yanlış yere yazmışım özür...

Selamlar,

Bende bu makinayı aldım ama normalde donanımsal olarak çok iyi bir makina olmasına rağmen vista yüklü olduğundan mı bilmem çok yavaş açılıp kapanıyor, benim dinazor masa üstü xp yüklü bilgisayarım bundan çok çok daha hızlı ... bir sorun mu var bilemiyorum .. Vistayı hızlandırmak için forumlarda yer alan 10 adet değişikliği yaptım. Ama ciddi bir performans yakalayamadım. Üzerinde nortonla geliyor alet bi de zone alarm yükledim. Acaba bundan mı kaynaklanıyor anlamadım. Netice; çok yavaş açılıyor ve kapanıyor.
    Bu arada Crysis i indirdim, 8400m g de denedim ekranı 1280*800 yapıp diğer ayarları low'a getirip, nvidia control panelden ekrankartını kaliteden performansa getirdim. Sonuç; kasıyor.. görüntü fena değil. Zaten 8600gt den aşağı full perf. oynanabilecek bir oyun değil ama bence yeni forceware gelince sanırım biraz daha oynanabilir olacak.

diğer oyunları deneyen oldu mu? NFS Farcry Doom vs.?.

Xp ye döneyim mi bilemiyorum, ama zaten xp için ekran kartı sürücüsünü bluetooth ve bir kaç sürücü'yü bulamadım. Bu konuda bir küçük msi ex600 klübü mü kursak diğerleri gibi ne dersiniz.

• ben üç gün dayandım vistaya , nortonu silince bayagı fark ediyor bilgisayar.
    he xp ye geçince zaten çok rahatlıyor.

xp driverlarını nasıl bulamadım anlamadım.
    hiç araştırma yapmamışsın. msi'in sitesinde ex600 sayfasında driverlar var.hatta kutudan çıkan drivers cdsinde bile var, hiç bakmamışsın....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.