Şimdi Ara

MSI EX600 alacaklar ve kullananlar buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
462
Cevap
3
Favori
75.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar bende ex6002G 1360 / 5 taksite konya vatan'dan arkadaşa cumartesi günü aldırdım(Yeni açıldığı için tüm ürünlerde % 20 indirim yapıyorlar) Salı günü elime geçti. Laptop genel olarak çok güzel bende bi kaç gün vistayı deniyim sonra xp kurarım heralde. İçinden vista'nın cd si çıkmadı. Ama lisans kitapçığı var. Bi daha vista kurmak istersek ne yapcaz. Birde yazı yazarken elim touchpade değiyor sürekli olarak touchpadi kapatmanın bir yolu varmı ben bulamadım ve çok canımı sıktı. Bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IVANHOE

Mrb arkadaşlar bende ex6002G 1360 / 5 taksite konya vatan'dan arkadaşa cumartesi günü aldırdım(Yeni açıldığı için tüm ürünlerde % 20 indirim yapıyorlar) Salı günü elime geçti. Laptop genel olarak çok güzel bende bi kaç gün vistayı deniyim sonra xp kurarım heralde. İçinden vista'nın cd si çıkmadı. Ama lisans kitapçığı var. Bi daha vista kurmak istersek ne yapcaz. Birde yazı yazarken elim touchpade değiyor sürekli olarak touchpadi kapatmanın bir yolu varmı ben bulamadım ve çok canımı sıktı. Bilen arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

recovery cdsi yokmu
    nasıl olmaz anlamadım ?

ben hb dan aldım herşeyi var.

biraz araştır touchpadi kapatmak çok basit
  • driverlar var bakmıştım zaten ama xp için 8400m g için xp driver yok sitede ...
    http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1200

eğer sen biyerlerden bulabildiysen söyle de paylaşım olsun
    thx
  • nereden alınır arkadaşlar bu laptop vatandan başka?

istanbuldayım ben...
  • quote:

Orjinalden alıntı: problematik

driverlar var bakmıştım zaten ama xp için 8400m g için xp driver yok sitede ...
    http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1200

eğer sen biyerlerden bulabildiysen söyle de paylaşım olsun
    thx

sende driver cdsi yok mu ?

bulamazsan rapidshare e atarım bendekini...

haber ver.

• MSI ALACAKLARA ÖNEMLİ BİLGİ:ben Msı kullanıcısıyım.M635 ve M1632 var bende.Makinalar iyi çalışıyor.Servis konusunda iletmek istediğim şu:Alacağınız ürünün ithalatçısının ''Çizgi Elektronik'' olduğuna emin olun.En iyi servis hizmetini buradan alırsınız.Başka ithalatçıların getirdikleri Msı 'ları alırsanız kapı kapı dolaşıp servis ve ehil kişi ararsınız.Çizgi Elektronik'in servis anlayışını sitesinden öğrenebilirsiniz...
  • driver cd si var ... ama gerek kalmadı bir süre daha vista ile gitmeye karar verdim.

Diğer laptoplarda var mı bilmiyorum ama bu laptopun açılışta f3 tuşuna basarsanız fabrika ayarlarına dönüş seçeneği var (recovery) . yani ilk aldığınız günkü haline dönüyor.) vistadan şikayetim vardı ancak recovery yaptıktan sonra çok hızlı çalışmaya başladı hem de nortona rağmen...bana göre makinanın performansı gerçekten iyi açılış 1dk. 35 sn- kapanış 40sn... crysis i denedim low detail da ve ekran kartını kaliteden performansa getirirseniz oynanabilir oluyor. Dolayısıyla low detail da crysis oynanabiliyosa diğer fps oyunlar rahatlıkla oynanabilir... (not: crysis full detay için sistem gereksinimlerinde nvidia geforce 8800 gt kart istiyor)

Farcry ı denedim toprak ve deniz beyaz görünüyor.. henüz problemi çözemedim ama full detay oynatıyor...(sanırım problem ekran yenileme hızından kaynaklanıyor. laptopardaki ekranların yenileme hızı neden 60 mhz? daha yüksek yenileme hızı neden koymuyorlar anlamadım)

bir kaç oyun daha deneyeceğim. Quake4, FEAR vs. karşılaştığım sorunları, performansı buraya yazarım.. Bu arada denemiş arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.

ancak yine bana göre mevcut şartlarda en iyiye yakın bir laptop bu... (oyun oynayabilme, hız, çizim ve aynı konfigürasyonda muadil laptoplara göre fiyatı açısından avantajlı olduğunu düşünüyorum.)

• Merhaba arkadaşlar.

Aylardır Toshiba A200-1AH'mı yoksa Dell 1520'mi alsam diye düşünürken MSI EX600'ü farkedince birden düşüncelerim değişti. Hem fiyatının düşük olması, hem de özelliklerinin benim istediğim standartlara sahip olması bu laptop'u aklımda çok cazip kılıyor. Forumdan gördüğüm kadarıyla EX600 alıp büyük bir problemi olan da yok. Ekran kartına gelince benim gibi bir FM tutkunu iç.in zaten çok aşırı ekran performansına gerek yok diye düşünüyorum.

Bi de 1.5 kat fazla para verip Toshiba aldıktan sonra yok orası çizilecek, yok burası bozulacak, vista hala neden kasıyor, bozulduğunda 2.5 milyar verdim problemsiz bi laptop alamadım, çoğu insanı nefret ettiren ve bişey bilmeyen, kayıtsız toshiba teknik servisine olan mahkumiyet gibi aklımdanki onlarca soruyu da bir kenara attım EX600'ü görünce.

İzmir'deyim ve bu laptop'u almamı önerebileceğiniz bir yer var mı?

Saygılar.

• Arkadaşlar ben de MSI EX600 düşünüyorum..özelliklerine göre fiyatı çok makul görünüyor..Almış olan arkadaşların son bir kez düşüncelerini yazmalarını istiyorum..ona göre bir kaç gün içinde karar vericem..şimdiden teşekkürler..
  • Ya hiç EX600 kullanan yok mu?....2 ghz olanından yalnız..
  • almayı düşünüyordum, fakat servis konosunda teredütte kaldım. Sonra gidip LG E500-SP22T aldım. EX600'den farkı +çanta +işlemci daha iyi ama 150 ytl daha pahalı idi.
  • EX600 kullanıcısı yok mu ya hiç...biraz bilgi verse ölür mü..
  • ben kullanıyorum güzel makina... aklındaki soru/sorular nedir?

bi de önce şuraya bi göz at
    http://forum.donanimhaber.com/m_18614908/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi problematik -- 28 Kasım 2007; 14:59:18 >
  • Ya esasında ben pek oyun falan oynamam az oynarım yani....genelde word-excel,internet,film,müzik falan...daha düşük pclerle de işi götürebilirim lakin evde de bilgisayar yok almışken iyisini alayım diyorum idare etsin bi kaç sene bi de ucuz olsun tabii...hızı,şarjı,fanı iyi olsun bi de film izlerken kaliteli olsun yeter aslında..
  • Bunların hepsini bu makinayla rahatlıkla yaparsın fazla bile gelir .. Şu an makinada quake 4 oynuyorum... full detay ... yani FPS oyunlarını rahatlıkla oynaya bilirsin Crysis hariç.
  • arkadaşlarım ben 1 aydır kullanıyorum. birçok şekilde de zorladım aleti. bence gayet ii. ıcığına bıcığına bakarsanız sizleri IBM in 20000 dolarlık bilgisayarları paklar anca. fiyat/performans olarak daha iyisi bulunamazdı. hem bi de Bilkent Bilişim hocalarından onaylı olduğunu da söyliim.
  • bende de var makine çok iyi

fiyat performansada birinci

belki acer baş eder....

• test yaptım aldıgı puan 3529.62

http://img139.imageshack.us/my.php?image=pcwizardtestqb5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericx -- 3 Aralık 2007; 12:54:52 >
  • daha 2 ay olmadi fani surtme yapio vatandan aldim garantiye goturucem haftaya
  • selam arkadaşlar bende almayı düşünüyodum dışardan bakıldığında özellikleri pek fena görünmüyo ama yorumları gördükten sonra düşünmeye başladım tekrar....
    1-tuş takımı konusunda sorun yaşayanlar war bu oyun oynayanlar we bol bol yazışanlar içn biraz zorluk çıkarabilir ama alışılırmı alışılmazmı bunu bilmem....
    2-oyun oynamak isteeynler için yine bi eksi olarakgrafik kartının performansını fazla beğenilmiyor
    3-pil ömrü 3 saaat denemsine rağmen 2 saate kadar düşüyormuş
    4-vistayla kasıyo denilyo norton olduğundan kasılıyo diyor performans düşürüyo diyo ama bence xp yükleyince bu düşüklüğün giderilebilceğine inanıyorum....
    5-ekranı knusnda fazla bişey diyemicem....
    6-işlemci we performansı konusunda xp yüklü olduğu sürece çok güzel olur tahminimce....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.