Şimdi Ara

MSI EX600 ekran sorunu [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hayirli aksamlar. Gecen c.tesi günü öğleden aksama kadar acik olan laptopum C.tesi aksam 9-10 gibi ekran kendiliğinden bu hale geldi. Daha sonra ekran kartinin isinarak sorun cikardigini dusunerek laptopu bir sure serin balkonda beklettim ve geri actim yine ayni üzülerek yattim o gün. Pazar sabah kalktigimda sansimi denemek istedim power tuşuna bastigimda windowsu normal başlat ve windowsu onar diye iki seçenek cikti, once onarmayi denetim biraz ilerledikten sonra sabredemedim onarmayi iptal ettim yeniden baslattim normal actim windowsu neyse o gün aksam mac videosu actim netten mac videosu dondu sesli sekilde kaldi donuk olarak. Ve o günden beri ekran gelmiyor acilmiyor ve aşağıdaki görüntü var ekranda :-(((( yardimci olabilir misiniz? Tek bilgisayarim var oda bozuldu :-( lütfen yardimci olun...şimdiden teşekkürler.

Arkadaslar ya bu sekilde ekran ya da simsiyah bekliyor bilgisayar... :-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kms2007 -- 19 Şubat 2014; 21:57:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kms2007 kullanıcısına yanıt
    Hic acilmiyorsa uygun driverla format atin aciliyorsa HWmoniterden sicaklik degerlerini atarsaniz daha cok yardimci olabilirim.
    Oncelikle garantisi varsa servise gondermen onerilir.Donanimsal hata varsa evden halledemessin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür sorunlarla karşılaştım ama sorun hep farklı çıktı ya ekran kartında ramlerde ya kablolarda ya driverlarda hatta overclockta aşırıya kaçanlarda da gördüm ama büyük ihtimal ekran kartın gitmiştir. Şuan açılınca direk böyle mi oluyor eğer böyleyse bir format atmayı dene formattan sonra harici ekran kartının sürücüsünü yüklemeden onboard ekran kartını test et düzgün çalışıyormu en kötü öyle kullanırsın oyun oynatmasa bile internette takılırken sorun çıkarmaz. Sonra driverları kurup dene birde laptop eskiyse içini açıp temizlemekte ve kabloları kontrol etmekte fayda var umarım sorun kablodur.

Hocam daha iyi bilir ona bir danışalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kms2007

Arkadaslar hayirli aksamlar. Gecen c.tesi günü öğleden aksama kadar acik olan laptopum C.tesi aksam 9-10 gibi ekran kendiliğinden bu hale geldi. Daha sonra ekran kartinin isinarak sorun cikardigini dusunerek laptopu bir sure serin balkonda beklettim ve geri actim yine ayni üzülerek yattim o gün. Pazar sabah kalktigimda sansimi denemek istedim power tuşuna bastigimda windowsu normal başlat ve windowsu onar diye iki seçenek cikti, once onarmayi denetim biraz ilerledikten sonra sabredemedim onarmayi iptal ettim yeniden baslattim normal actim windowsu neyse o gün aksam mac videosu actim netten mac videosu dondu sesli sekilde kaldi donuk olarak. Ve o günden beri ekran gelmiyor acilmiyor ve aşağıdaki görüntü var ekranda :-(((( yardimci olabilir misiniz? Tek bilgisayarim var oda bozuldu :-( lütfen yardimci olun...şimdiden teşekkürler.

Arkadaslar ya bu sekilde ekran ya da simsiyah bekliyor bilgisayar... :-(

Korkmana gerek yok ki bende casper marka laptop'umda böyle bir sorun yaşamıştım büyük ihtimal ekranın bağlantı kablolarından oldugunu düşünmüştüm hatanın fakat monitör gitmiş ekranı değiştirdim 200 tl ye ondan sonra bi sıkıntı yaşamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.