Benim ex620 msi notebookumda ilk aldığımda açılışta ; recovery cd oluşturma bölümünü aman boşver diyerek geçtim ve direk XP kurdum. Ancak vistaya dönmek istediğimde bunu başaramıyorum.İçindeki winRE olarak windows'da gözükmeyen bir partition var. Third party bir programla içindeki verileri aldım ancak , 2 cd halinde bootable çekmeyide bilmiyorum.
Lütfen birisi bana yardım etsin çok acil.
Bu arada MSI recovery hotkey klavuzunu indirdim. F3 e basın bilgisayar açılırken ve boot etsin vs diyor ama o da çalışmadı.
Açıkcası ne yapacağımı , ne edeceğimi şaşırdım. Kısacası diskimde 8gblık winRE bölümünde duran orjinal Vista'mı kullanamıyorum!
Teknik servise mail attım ilgilenmediler..
Şimdiden teşekkür ederim.
32 görüntülenme . Çare yok . Kaldık crackli vistalara..
Aslında F3 ile boot ettiğinde çözülmesi lazım bende anlamadım Keşke ilk etapta recovery cd oluştursaydın sonra yine kurardın XP winRE partına hiç dokunma Vatan bilgisayardan aldıysan götür hallederler onlar
nasıl düzelmiyor ya . 1. sürücü dvd de bırakıyor musun biostan . ? yaptınsa bi tane vista 32 bit cd si bul kur ve sonra şifre istediğinde laptopun altındaki cd keyi gir al sana fabrikadan gelen vista işte . aynı soruna ben kendi laptopumda kaç kere düştüm hepsinde hallettim . gelçi benimki acer ama bizde de herşey sizin gibi aynı . ilk aldığımda vista 32 bit orjinal vardı . sonra vista 64 bite geçdim sonra da xp ye geçtim.
arkadaşım aynı sorun benim arkadaşımdada var 2 el aldı pc driver cd verdiler kendisine ancak ilk sahibi kimse winRE bölümü duruyor ama f3 basıyorum açılıyorken recovery bölümü filan açılmıyor nasıl yapıcaz bu işi elimde sadece driver cd var o kadar. birde 500 ytl aldı pc nasıl iyi fiyatmı ex600 16362 modelini aldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme