Şimdi Ara

MSI GAMING 5 ANAKARTIM ÖTÜYOR IŞIK YAKIYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün cpu fan degistirdim anakartın su giriş usb filan o kenar kısımda boylu boyunca ışık yanıyor ve ötüyor yardım eskiyi taktım fanın duzelmedi

3 defa orta aralıklarla bip sesi var 3 defa ötüyor orta bir uzunlukta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AK-47foreveryvone -- 20 Kasım 2015; 23:17:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazmayı unutmuşum ramin yerini değiştirmiştim ondanmı

• AK-47foreveryvone A kullanıcısına yanıt
    "3 bip hatasıyla baş etmek için öncelikle RAM’lerinizin yerlerine düzgün oturduklarından ve yuvalarla aralarında herhangi bir yabancı maddenin bulunmadığından emin olun. Eğer birden fazla bellek modülü kullanıyorsanız değişik kombinasyonlar deneyin. Hata hala devam ediyorsa belleklerinizi tek tek deneyerek sorunun hangisi/hangilerinde olduğunu bulabilirsiniz." Alıntı 1-2 kelime değiştirilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RisKoF

"3 bip hatasıyla baş etmek için öncelikle RAM’lerinizin yerlerine düzgün oturduklarından ve yuvalarla aralarında herhangi bir yabancı maddenin bulunmadığından emin olun. Eğer birden fazla bellek modülü kullanıyorsanız değişik kombinasyonlar deneyin. Hata hala devam ediyorsa belleklerinizi tek tek deneyerek sorunun hangisi/hangilerinde olduğunu bulabilirsiniz." Alıntı 1-2 kelime değiştirilmiştir.

Hocam 4 yuvada denedim ram bozuk herhalde tek ram var 8gb fan sığmaz diye sadece yer degistirmistim ondan sobra olmaya başladı ama eamin girişi temiz ciziksiz görünüyor

Anakartın tam marka modelini alabilir miyim? birde RAMler hakkında bilgi markası(kingston vb.),tipi(ddr 2,ddr 3,ddr 4vb.), voltajı (pek bilgim yok),mhz değerleri(800,1066,1333,1600,1866,2133,2400 genelde bunlar olur.),son olarak cl değeri eğer 1 den fazlaysa RAM 2si hakkında bilgi ver karşılaştırma yapmak rahat olsun. Anakartın tam marka modelini verince yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisKoF -- 21 Kasım 2015; 0:31:16 >
  • quote:

Anakartın tam marka modelini alabilir miyim? birde RAMler hakkında bilgi markası(kingston vb.),tipi(ddr 2,ddr 3,ddr 4vb.), voltajı (pek bilgim yok),mhz değerleri(800,1066,1333,1600,1866,2133,2400 genelde bunlar olur.),son olarak cl değeri eğer 1 den fazlaysa RAM 2si hakkında bilgi ver karşılaştırma yapmak rahat olsun. Anakartın tam marka modelini verince yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

http://tr.msi.com/product/motherboard/Z97-GAMING-5.html#hero-overview

Msi gaming 5 z97:anakart
    Gskill ripjaws 1600mhz tek modül cl10 ram

Rami işlemciden taraftaki 2. Ram slotuna takmanız gerekmektedir.

• quote:

Rami işlemciden taraftaki 2. Ram slotuna takmanız gerekmektedir.

Herhangi bir değişiklik olmadı hocam

• Rami başka bilgisayarda deneyin demekten başka bir fikir gelmiyor ddr3 destekli bir anakartta deneyebilme imkânınız varsa arızalı olup olmadığı daha rahat anlaşılır RAM sırasına dikkat edin ayrıca 4 slotlarda 2 ile 4 e 2 slotta 1 te takılıyor genellikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.