Şimdi Ara

Msi Gaming Mouse Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2 ay önce Msi Ge70-0ND ürününü satın aldım. Geçen günlerde mouse kendi kendine kapanıyordu usb çıkartıp takınca düzeliyordu. Şimdi ne kadar çıkartıp taksam da düzelmiyor mouse un altındaki mavi ışık yanıyor fakat kırmızı ışıklar gelmiyor imleç kıpırdamıyor ne yapsam çözemedim birde size sorayım dedim, yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Merhaba, 2 ay önce Msi Ge70-0ND ürününü satın aldım. Geçen günlerde mouse kendi kendine kapanıyordu usb çıkartıp takınca düzeliyordu. Şimdi ne kadar çıkartıp taksam da düzelmiyor mouse un altındaki mavi ışık yanıyor fakat kırmızı ışıklar gelmiyor imleç kıpırdamıyor ne yapsam çözemedim birde size sorayım dedim, yardım ederseniz sevinirim.

Usb kısmında bir hata olmadığına emin misiniz? Aşırı şekilde çıkart tak çıkart tak yaptıysanız belki usb ağız kısım girişleri zedelenmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus_42

quote:

Merhaba, 2 ay önce Msi Ge70-0ND ürününü satın aldım. Geçen günlerde mouse kendi kendine kapanıyordu usb çıkartıp takınca düzeliyordu. Şimdi ne kadar çıkartıp taksam da düzelmiyor mouse un altındaki mavi ışık yanıyor fakat kırmızı ışıklar gelmiyor imleç kıpırdamıyor ne yapsam çözemedim birde size sorayım dedim, yardım ederseniz sevinirim.

Usb kısmında bir hata olmadığına emin misiniz? Aşırı şekilde çıkart tak çıkart tak yaptıysanız belki usb ağız kısım girişleri zedelenmiş olabilir.

Baktım da bir şey garip gelmedi her şey düzgün gözüküyor. Biraz önce taktım kablosuyla biraz oynadım çalıştı bi iki dakika falan kullandım tam düzeldi derken tekrar söndü ışıkları, sorun kabloda sanırım. :/ Bilgisayarın girişinide kontrol ettim hatta şuan yedek mouseu kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hashus_42

quote:

Baktım da bir şey garip gelmedi her şey düzgün gözüküyor. Biraz önce taktım kablosuyla biraz oynadım çalıştı bi iki dakika falan kullandım tam düzeldi derken tekrar söndü ışıkları, sorun kabloda sanırım. :/ Bilgisayarın girişinide kontrol ettim hatta şuan yedek mouseu kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

O zaman Mouse kablosunda sıkıntı var herhalde hocam yapacak bir şey yok. Bir bilgisayarcıya götürüp kabloyu değişmenizi tavsiye ederim.

• quote:

hocam hiç uğraşma ara servispointi anlat durumu yolla muoseyi. 2 ay önce aldım demişsin. Mausenin garantisi 3 ay vakit kaybetmeden hallet işlemlerini.
  • acaba bu olayın sonunda ne oldu usb aygıtındamı sorun yoksa faredemi bendede aynı sorun cıka geldi de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.