Şimdi Ara

msi gaming notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSO J318.5-22 -- 16 Ağustos 2017; 1:20:33 >

• Lenovo Z580 ile takas düşünür müsünüz ? üstüne farkını konusuruz
  • GurkanGunduz kullanıcısına yanıt
    Takas düşünmüyorum. Teşekkürler.
  • Servise gidiş nedeni ve ekran kartı değişim nedeni nasıldır açıklama yapılırsa fena olmaz. Fiyat çok çok iyi gtx860m ne demektir yani :) 17.3" full hd ekran vs. makine çok dolu.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar güç almıyordu. Bu nedenle gitti hocam. Değişim nedenleri ayrıntılı olarak belirtilmemiş, ama ekran kartı modeli yükseltmesi iyi oldu:)

Fiyat bu kadar iyi olmasına rağmen hala pazarlık mesajları alıyorum maalesef. Lütfen bu fiyata bu cihaz ve hediyelere hala pazarlık girişiminde bulunmayın lütfen.
  • Servis tutanağını saklıyorsunuzdur umarım. Açıkçası ben garantisi 1 ay bile olsa pazarlıksız alırdım ama güç almayan cihazda sadece ekran kartı değişimi olmamıştır gibime geliyor. Müdahale edilmiş olduğu için satılmıyor yoksa cihaz sağlam olsa yani tamirsiz ve gtx860m li olsa bu haliyle 1 yıl garanti filan 3000 de eder :)
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Anakart,işlemci de sıfırlarıyla değiştirildi zaten. Bunlar bir dezavantaj değil aksine avantaj durumlar. Bir de modelleri aynı olduğu için değiştikten sonra yazma gereği duymadım.

Ayrıca ilana olan ilginize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSO J318.5-22 -- 6 Ekim 2015; 21:41:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "apish" nickli arkadaşla anlaşmaya varılmıştır. İlgilenenlere teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.