Şimdi Ara

MSI GDDR4 2600XT ısı problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta içerisinde aldığım MSI 2600XT GDDDR4 ekran kartım oyunlarda 5-10dk içerisinde kilitleniyor. İlk olarak kartın ne kadar ısındığına baktım. Masaüstünde 25-30 derece arasında seyreden değerler, oyun içerisinde birkaç dakikada 80 derecelere kadar geliyor ve 86 civarına geldiğinde önce görüntüde bozulmalar oluyor, birkaç saniye içinde de tamamen kilitleniyor ve makineyi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Kartın son sürücüleri kurulu. Makinede 600W Coolermaster güç kaynağı var ve kart ekstra bir güç girişine sahip değil. Kasa içi soğutma normal düzeylerde seyrediyor. AMD 3200 işlemcimin ısısı masaüstünde 40 derecede ve oyun esnasında 50 derece civarında oluyor. Ekran kartının dahil, tüm fanlar düzgün çalışıyor görünüyor; ki bu sistem 4 gün önce eski ekran kartım (HIS X800XL) ve güç kaynağımla (350W Aopen H600'un kendi PSU'su) hiçbir ısı problemi çıkarmadan çalışıyordu. 85 derece sizce de çok anormal değil mi? Özellikle 2600XT'si olan diğer arkadaşlar kendi kart ısılarını yazarlarsa net bir kıyaslama yapabiliriz diye düşünüyorum. Teşekkürler...

• kimsenin kart ısısı yazmasına gerek yok. senin ısıların yüksek . nedende zaten ısı. bu aldığın ekran kartını senmi taktın acaba __? ısınması da fanıyla işlemcisi arasındaki termal macunun yeterli seviyede olmamasından yada hiç olmamasından kaynaklanıyor. tüm oyunlarda aynı sorunu yaşıyormusun. eğer öyleyse termal macun sorunudur büyük ihtimal. aklıma başka birşey gelmiyor.
  • Tüm oyunlarda yaşıyorum, kartı ben taktım ve 0 kartın böyle bir sorun yaratması canımı sıktı. Yarın teknik servise götüreceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.