Şimdi Ara

MSI GE 60 vs LENOVA Y500 Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc depodan ikisinden birini alıcam arkadaşlar hemen hemen aynı fiyattalar sizce hangisi daha mantıklı ,

LENOVA Y500

3.nesil Intel® Core™ i7-3632M
    8GB DDR3 RAM
    NVIDIA® GeForce® GT650M 2GB + 650M SLI
    1920x1080

MSI GE 60

3.NESİL Intel Core i5, İşlemci Hızı: 2.6 GHz
    8GB DDR3 RAM
    Nvidia GTX660M ekran kartı
    1920x1080

• quote:

Orijinalden alıntı: by_scuf

Pc depodan ikisinden birini alıcam arkadaşlar hemen hemen aynı fiyattalar sizce hangisi daha mantıklı ,

LENOVA Y500

3.nesil Intel® Core™ i7-3632M
    8GB DDR3 RAM
    NVIDIA® GeForce® GT650M 2GB + 650M SLI
    1920x1080

MSI GE 60

3.NESİL Intel Core i5, İşlemci Hızı: 2.6 GHz
    8GB DDR3 RAM
    Nvidia GTX660M ekran kartı
    1920x1080

GE60 ın 765M li modellerine bir bak belli ki oyun için düşünüyorsun onlar işini görecektir fiyat farkı olabilir belki biraz ama vereceğin paraya değer.
  • y510p çift ekran kartlı vatanda 2850
  • msı kasası çok sorunlu diyorlar çabuk ısınıyor ve menteşeler çabuk kırılıyormuş lenova daha mantıklı geldi , birde 2. el şu model var 2500 tl fiyat çektiler bu nasıldır

ASUS G75VW GAMERS NOTEBOOK I7 3630 12 GB RAM 3 GB GTX 670
  • Asusu kesinlikle hiçbir konuda tutmuyorum. Eski nesil parçaları koyup insan kandırıyorlar gibime geliyor her zaman. Hiç kullanmadığım için yorum yapamam ama MSI kullanan birçok arkadaşım var bende tanık oldum gayet iyi makineleri var soğutmada neredeyse her laptop sorun yaşar zaten. güzel bi soğutucuyla 100 lirayı aşmadan o sorunu da çözebilirsin lenovo y510p SLI da gayet iyidir ama onun da ısınma sorunu yaratacağına eminim :) Her ikiside çok iyi makineler. Şimdiden hayırlı olsun :) Ama bence asus alma.
  • Hem kendi kullanımımdan hem de birçok arkadaşımdan bildiğim tecrübe ettiğim kadarıyla Asus kalite olarak gayet iyi. Türkiye'de de servisi belki en iyi marka. Ama ekran kartı modelleri fiyat olarak genelde dieğr markalardan düşük oluyor. Ben de yeni bilgisayar alacağım MSI dan. Oyun için, ekran akrtı 765m modelleri var, oyun için alacaksan onlara bak derim. Isınmayı ben de baya araştırdım, ısınıryormuş ama normal düzeyde diyorlar (Not ısınma sorununun ge60 ve ge70 4. nesil işlemcili modellerde baya azaldığı söyleniyor.) Ayrıca oyun bilgisayarı alırsan ısınır yapacak bir şey yok.
    Bu arada lenovo çift ekran kartlı modeli alan bir arkadaşım var (750m sli), o da çok iyi (özellikle tasarımı süper ) lenovo olsun diyorsan buna bi bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaTech

Hem kendi kullanımımdan hem de birçok arkadaşımdan bildiğim tecrübe ettiğim kadarıyla Asus kalite olarak gayet iyi. Türkiye'de de servisi belki en iyi marka. Ama ekran kartı modelleri fiyat olarak genelde dieğr markalardan düşük oluyor. Ben de yeni bilgisayar alacağım MSI dan. Oyun için, ekran akrtı 765m modelleri var, oyun için alacaksan onlara bak derim. Isınmayı ben de baya araştırdım, ısınıryormuş ama normal düzeyde diyorlar (Not ısınma sorununun ge60 ve ge70 4. nesil işlemcili modellerde baya azaldığı söyleniyor.) Ayrıca oyun bilgisayarı alırsan ısınır yapacak bir şey yok.
    Bu arada lenovo çift ekran kartlı modeli alan bir arkadaşım var (750m sli), o da çok iyi (özellikle tasarımı süper ) lenovo olsun diyorsan buna bi bak derim

Eski nesil işlemci ve kart kullanıyorlar dememin bir diğer sebebi de o zaten yüksek güç çekip fazla ısınıyor. MSI in yeni nesil kullanması hoşuma gidiyor diğer aletlere karşı rahat bi şekilde 100 liralık bi soğutucuyla soğutulabilir. Isınmanın MSI MONSTER LENOVO y510p gibi ürünlerde sorun yaratmayacağından eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurrap

quote:

Orijinalden alıntı: HaTech

Hem kendi kullanımımdan hem de birçok arkadaşımdan bildiğim tecrübe ettiğim kadarıyla Asus kalite olarak gayet iyi. Türkiye'de de servisi belki en iyi marka. Ama ekran kartı modelleri fiyat olarak genelde dieğr markalardan düşük oluyor. Ben de yeni bilgisayar alacağım MSI dan. Oyun için, ekran akrtı 765m modelleri var, oyun için alacaksan onlara bak derim. Isınmayı ben de baya araştırdım, ısınıryormuş ama normal düzeyde diyorlar (Not ısınma sorununun ge60 ve ge70 4. nesil işlemcili modellerde baya azaldığı söyleniyor.) Ayrıca oyun bilgisayarı alırsan ısınır yapacak bir şey yok.

Eski nesil işlemci ve kart kullanıyorlar dememin bir diğer sebebi de o zaten yüksek güç çekip fazla ısınıyor. MSI in yeni nesil kullanması hoşuma gidiyor diğer aletlere karşı rahat bi şekilde 100 liralık bi soğutucuyla soğutulabilir. Isınmanın MSI MONSTER LENOVO y510p gibi ürünlerde sorun yaratmayacağından eminim.

Söylediklerinizde haklısınız, zaten anlaşamadığımız tek nokta asus Asusun kasa içi yerleştirmesi ve soğutması benim gördüğüm kadarıyla diğer markalara göre daha iyi. Ama bizim olayı ısınmaya taşımamıza gerek yok

• HaTech kullanıcısına yanıt
    Çabuk ısnıyor menteşeler çabuk kırılıyor dendi diye demiştim :) Her sorunu göz önünde bulundurmak lazım sonuçta az bi para değil 2.5 3 bin lira :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurrap

Çabuk ısnıyor menteşeler çabuk kırılıyor dendi diye demiştim :) Her sorunu göz önünde bulundurmak lazım sonuçta az bi para değil 2.5 3 bin lira :)

haklısınız, bilgisayarı baya dikkatli kullanmamız gerekecek
  • Kararsiz kaldim ya ama en yakin gelen lenova 750m sli olan model su an 2600 tl verilirmi daha inermi fiyati diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_scuf

Kararsiz kaldim ya ama en yakin gelen lenova 750m sli olan model su an 2600 tl verilirmi daha inermi fiyati diye düşünüyorum

Türkiyede yaşıyoruz sağımız solumuz belli olmaz :) tamamen iç sezilerine kalmış bişi gerisi dolar bi aşağı bi yukarı oynuyor gündeme göre :) ve yakın zamanda dolar düşeceğe benzemiyor Fiyatına göre en iyi F/p ürünlerinden şimdiden hayırlı olsun dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.