Şimdi Ara

Msi Ge60 0nd Yardım Edermisiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-0nd659xtr-core-i73630qm-8gb-128gb-ssd+750gb-gtx660m-2gb-156-full-hd-fdos-hediyeli/p_48885/

Biliyorum çok konu var haklısnız ama 1haftadır araştırıyorum bi toplıyamadım bilgileri :D
    Dostlarım aranızda yeniyim inş 2-3 gün sonra Msi olarak gelicem :)..İlk defa freedos kurucam normalda w7 kurmayı biliyorum format atmışlıgım var. fakat ssd ye kurmak gerekliymiş ssd den performans almak için bunun hakkında yardım edermisiniz bide dostlar msi sitesinde wireless driver olmadıgı söyelniyor yani ben çakma w7 kurdukdan sonra pc me neleri yüklemem gerek driver olarak pek bilgi sahibi değilim yardım ederseniz memnum olurum..

Yorumlar için teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartug55 -- 4 Ağustos 2013; 12:09:44 >

• Cevap bekliyorum arkadaşlar lütfen :)
  • normal win7 format atacaksın diski seçme ekranında ssdye kuracaksın windowsu.
    format attıktan sonra laptopla beraber cd geliyor onunla tüm driverları kurarsın hiçbir sorun olmaz olursada DriverGenuis veya SamDrivers gibi paketlerle eksik driverları kurarsın ancak gerek kalmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masidar

normal win7 format atacaksın diski seçme ekranında ssdye kuracaksın windowsu.
    format attıktan sonra laptopla beraber cd geliyor onunla tüm driverları kurarsın hiçbir sorun olmaz olursada DriverGenuis veya SamDrivers gibi paketlerle eksik driverları kurarsın ancak gerek kalmaz bence.

Teşekkür ederim kardeşim sagolasın..Bunu alıcam kardeş fakat bi sorun halinde garanti benimle ilgilenir mi yani tavsiye ediyomusun?
  • ben ge70 2oe sahibiyim eger benım bilgisayar gibiyse snnkide win7 almaz win8 kurmak zorunda kalıcaksın benden uyarması wifi driverini hiçbir sekilde win7 ye kurmuyor benden uyarması
  • sagolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    11 yıl önce açıldı
    MSI GE60-2OE Laptop
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.