Şimdi Ara

Msi ge60 20e gx70 3b lenova y510 arasında kaldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üç bilgisayardan hangisi oyunlarda daha iyidir bide daha çok strateji Oyunlarında bunlar rome 2 ultra Yada high ta açar mı total war serisi sli destekliyormu çok soru sordum özür dilerim yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi ge60 ile lenovo arasinda secim yap

• Bu lenova ve ge60 gta 5 i high ta açar mı
    Bide ge 60 freedos olmayanı varmı

• Hocam oyun cikmadigi icin net bir sey diyemiyorum ne yazikki
    Su an fredoslari yok 4.nesillerin

• Ben zaten freedos istemiyorum ama zaten şimdi almıcam 3 4 ay sonra bunların fiyatı 2500 2000 seviyesine düşer mi ge60 şu an 2800 tl yardımın için çok teşekkürler

• Yeni nesil ge60'ın işletim sistemli modelleri diğer mağazalara ne zaman gelir, bilmiyorum. Ancak 2000 tl gibi rakamları pek görmez, 2500-700 tl civarında freedos ve işletim sistemli olanları alınabilir ilerde. Y510p de belki 2300-500 tl gibi makul seviyelerden giriş yapabilir.
  • Gx70 almalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama bazı oyunlar bilerek amd de performans düşüşü yaşatıyormuş bir yerden öyle okumuştum bide yeni gördüm y580 nasıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtetikcix

Ama bazı oyunlar bilerek amd de performans düşüşü yaşatıyormuş bir yerden öyle okumuştum bide yeni gördüm y580 nasıldır

hocam bazi oyunlarda amd de daha iyi calsiiyor
    Assasin’s creed III, Tomb Raider Crysis 3 iddalara göre battlefield 4 de amd optimizasyonlu olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

quote:

Ama bazı oyunlar bilerek amd de performans düşüşü yaşatıyormuş bir yerden öyle okumuştum bide yeni gördüm y580 nasıldır

hocam bazi oyunlarda amd de daha iyi calsiiyor
    Assasin’s creed III, Tomb Raider Crysis 3 iddalara göre battlefield 4 de amd optimizasyonlu olucak

Adamlar bosuna crysis3 edition yapmiyor crysis3 acan pc neredeyse her oyunu çalıstirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu üç bilgisayardan hangisi oyunlarda daha iyidir bide daha çok strateji Oyunlarında bunlar rome 2 ultra Yada high ta açar mı total war serisi sli destekliyormu çok soru sordum özür dilerim yardım ederseniz sevinirim

3000 liraya kadar cıkabiliyorsanız Msi gx70 alabiliyorsanız alın . Oyunlarda sıkıntı yaşamazsınız gerek işlemci gerek ise gpu kısmında kasa olarak gt serisinin kasası kullanılmaktadır ge serisi kasalara gore daha iyi bir sogutma ,kasa kalitesi ve daha iyi bir performansa sahiptir. Lenovo y510p serisi daha ulkemize gelmedi ancak hemen hemen aynı kasa kullanılıyor aynı klavye sadece ekranın mat olacagını duydum . 3000 tl den aşagı olacak ise butceniz en ideali y510p olacaktır ama suan gold da satılmakta gt 750m sli serisi . y510p dede aynı kart olacaktır.Urunun ekimde geleceği soyleniyor ama gecen de y500 serisi için soylediği tarihten bayagı bi ay sonra geldi ülkemize . Seçim sizin lenovo da eğer dolar dusmez ise ulkemizde 2700 2800 küsür lira civarı satılacagını dusunuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.