Şimdi Ara

MSI GE60 2OE-252TR vs ASUS N550JV-CN127H.. Hangisini almalıyım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Katdeşim mühendislikte okuyor. Bugün yarın bir laptop almalıyız.

ASUS N550JV-CN127H Notebook
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9290

MSI GE60 2OE-252TR
    http://www.hepsiburada.com/liste/msi-ge60-2oe-252tr-intel-core-i7-4700mq-24ghz-8gb-1tb-128gb-ssd-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600664&categoryId=98&SKU=BD600664&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.marka&gclid=COvfkJHYh70CFerpwgod62cAOw#Yorumlar

asus un klavyesinden şikayetçi arkadaşlar var. Aslında msi almak istiyorum. Msi ın bu modelinde fan sesi ve ısınma problemi var mı..

Hangisini almalıyım arkadaşlar..

• kaiser802 K kullanıcısına yanıt
    Kasa kalitesi istiyorsan eğer asus ;

Kasası orta kalitede olsa oyunları canavar gibi oynatsın diyorsan msi tercih edeceksin
  • cevap için sağolun msi daha iyi anladığım kadarıyla..
    peki kasa kalitesinden ziyade fan sesi ve özellikle sıcaklık değerleri baz alındığında hangisini tercih etmeliyim..
  • Ben msi fx620 dx kullanıyorum 2011 üretimi bir cihaz 2.nesil i5 işlemcisi var nette gezerken,sarkı dinlerken film izlerken fanda ses falan yok fan calısmıyor zannedebilirsiniz 3 senedir canavar gibi calısıyor yeni ve hemde işlemcisi yeni nesil bir msi nasıl calısır siz düsünün :D
  • ben de araştırmalarım sonucu msi siparişi verdim. umarım sizin yaşamadığınız gibi biz de sorun yaşamayız..
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın :)
  • güle güle kullanın
    asus ta kronik ses sorunu var
    düdüklü tencere gibi ötüyor beynin içinde cihaz, belli bi müddet geçince sessiz ortamda..
    cümle devrik oldu kusura bakmayın, bilgisayarın yan etkisi işte :)
  • sağolun arkadaşlar. saygılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.