Şimdi Ara

MSI GE60 2PC-089XTR Apache Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
10
Favori
35.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam cok guzel bi inceleme olmus bu klasmandaki pcler ile karsilastirabilmem acisindan emegine eline saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun 17 inç versiyonunun linkini atarmısınız rica etsem ?
  • Güzel inceleme olmuş elinize sağlık. Bende bu ürünü almayı planlıyorum. Bir sorum olacaktı kutu içeriğinde oyun mause'u ve laptop sırt çantası çıktımı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chtlqbiyolog kullanıcısına yanıt
    Bende çıkmadı ama başka yerlerde çanta ve mouse ile kampanyası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody.Marry

Bunun 17 inç versiyonunun linkini atarmısınız rica etsem ?

Benzer özelliklere sahip GE70 modeli:

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pc086xtr-apache-core-i74700hq-8gb-1tb-gtx850m-2gb-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_54960/o
  • eline sağlık çok güzel inceleme olmuş, bende bu apaçi den almayı düşünüyorum. gtx 860m lisi beklesem mi bilemedim şimdi?
  • Sağol hocam :) GT860M, GT850M'den yaklaşık %10-15 arası daha iyi. Bütçeyi toparlarsan neden olmasın.
  • Güzel inceleme, merakımı giderdin hocam.

• monster da 860m li ge60 kasalı ürün var ancak. hoparlör sayısı ve kasa kalitesinde(alüminyum yerine plastik parçalar) fark var. bir de ışıklı klavyesi sadece mavi
  • GT850M'den memnunum. Ancak GT860'ın oyun performansı çok daha iyi. Tercih senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draker

Teşekkür ederim. Nova'dan aldım, çanta ve mouse yoktu.

Hocam steelseries programını bende kurdum ama klavye ışıklarını değiştirmek için colors butonu yok bende ne yapmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

quote:

Hocam steelseries programını bende kurdum ama klavye ışıklarını değiştirmek için colors butonu yok bende ne yapmam gerekiyor ?

Hocam; CD'deki yazılımları yükledim ve sorunsuz çalışıyor. Bir şeyleri eksik bırakıyor olabilir misin?
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun.

Sana soracağım 3 tane soru var.
    1-) Bilgisayarın ağırlık durumu nedir? 3 kg civarı olduğunu duydum. Bu taşımada bir sorun çıkarıyor,seni yoruyor mu?
    2-)GTX 850m ekran kartının performansı nasıl. internetten baktığımda 10 üzerinden 6.5 civarı değerler aldığını gördüm. Gerçek kullanımdaki performansı nasıl?
    3-)biraz konu dışı ama hepsiburada.com da satılan versiyonunda üzerinde killer E2200 wireless kullanılmış. Onun performansı ile ilgili bir bilgin var mı?

Cevapların için şimdiden teşekkürler.

Birde ricam olacak lütfen ROME 2 total war oyununu yükleyip performans değerlerini yazabilir misin?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam; CD'deki yazılımları yükledim ve sorunsuz çalışıyor. Bir şeyleri eksik bırakıyor olabilir misin?

Önce manuel kurmuştum herşeyi, sonra one touch install ı kullanarak hepsini tek tek kendi de kurdu ama steelseries yazılımı kurmadı onuda kendim sitesinden kurdum, ordada tuşlara görev atama var sadece. Sen cd ye girip ilgili yazılımı rarlayarak yüksek değilse upload edermisin rica etsem. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Secretive02

Hocam öncelikle hayırlı olsun.

Sana soracağım 3 tane soru var.
    1-) Bilgisayarın ağırlık durumu nedir? 3 kg civarı olduğunu duydum. Bu taşımada bir sorun çıkarıyor,seni yoruyor mu?
    2-)GTX 850m ekran kartının performansı nasıl. internetten baktığımda 10 üzerinden 6.5 civarı değerler aldığını gördüm. Gerçek kullanımdaki performansı nasıl?
    3-)biraz konu dışı ama hepsiburada.com da satılan versiyonunda üzerinde killer E2200 wireless kullanılmış. Onun performansı ile ilgili bir bilgin var mı?

Cevapların için şimdiden teşekkürler.

Birde ricam olacak lütfen ROME 2 total war oyununu yükleyip performans değerlerini yazabilir misin?

Sağol hocam, darısı senin başına :)

1- 3 kg. Taşırken çok rahat ağırlığı neredeyse hiç hissetmiyorum.

2. BF4, Watch Dogs, WOW, Titan Fall vs. fullde oynuyorum.

3. Online oyunlarda herhangi bir sıkıntı yok :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önce manuel kurmuştum herşeyi, sonra one touch install ı kullanarak hepsini tek tek kendi de kurdu ama steelseries yazılımı kurmadı onuda kendim sitesinden kurdum, ordada tuşlara görev atama var sadece. Sen cd ye girip ilgili yazılımı rarlayarak yüksek değilse upload edermisin rica etsem. :)

Boyutları aynı:

http://www.msi.com/product/nb/GE60_2PC_Apache.html#download

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Boyutları aynı:

http://www.msi.com/product/nb/GE60_2PC_Apache.html#download

Bunu indirdim olmadı, steelseries klavyesine sahibim ama olmuyor heralde, tekrar bi deneyim olmadı.

• Güzel inceleme elinizde paralansın hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopun pili devre dışı bırakılabiliyor mu ? sanırım alt kapak bütün ve pil elle çıkarılamıyor. sürekli prize takılı kullanımda pili kullanmaması için bir çözüm var mı?
  • Aynı notebookun ge70 olanını aldım.incelemeniz sayesinde tüm soru işaretlerim gitmişti.Teşekkür ederim :)
    Ek olarak bu klavye ışıklarını oyun oynamadığım zaman kapatmak istiyorum ama tuşa bastığım zaman renkler değişiyor ışıklar hiç sönmüyor programından da anlamadım pek nasıl halledebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.