Şimdi Ara

MSI GE60 2PC-089XTR Apache Kullanıcı İncelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
10
Favori
35.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Draker

quote:

Orijinalden alıntı: mcangul

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2pc090xtr-apache-core-i74700hq-8gb-1tb-gtx850m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_55548/
    ben de düşünüyorum hocam ama bi yandan aklım monster da gtx860m li ve daha ucuz diğer yanda da msi kalitesi kararsızım.

MSI'ı forumda bir çok insan kullanıyor ve kalite konusunda Monster'dan çok daha iyi olduğu tartışmasız :)

Asıl sorun gtx850 kart 765 bile ondan iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 52SaKoCaN52

Hocam inceleme çok hoş olmuş saolun. Size 2-3 ince detay sormak istiyorum. Ben ilk aldığımda freedos geldi malumunuz ve W7 kurdum. PC windows deneyimi dizininden 5.9 puan aldı o da harddısk. Ama maaalesef tekrar format atmamı gerektiren bir durum oldu. Aynı windowsu tekrar yukledım ama bu sefer 5.2 alıyor aero teması puanı çok düşük siz de öyle mi? Bu 1. sorum. 2. Sorum ise şu: İlk aldığımda da öylemi idi bilmiyorum ama pc açılınca simgeler kendini hemen toparlamıyor sanki ÇOK ESKİ PC LER gibi beyaz oluyor ilk 1-2 saniye sonra normal haline geliyor. Sizden rica etsem sizin bunu inceleme şansınız olur mu? Benimki 090 XTR. modeli. Ne fark var bilmiyorum ama. Bunu düzeltemeye çalıştım 2 sefer xp yükleyip NTFS ile yavaş biçimlendirdim ki bu 3-4 saatimi alıyor her seferinde sonra W7 yükledim ama sonuç aynı. Bir de son olarak sanırım şimdi aklıma geldi ben de fark olarak ssd yok. Bu oyunlara bariz farklar doğurur mu yoksa 2-3 fps gibi farklar mı gösterir. gerçi bugün yükleyeceğim BTF4 ü zamanım olmadı . Bu kadar uzun bir soru için affınıza sığınıyor cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Teşekkürler:)

1- Aero temalı puanı 5.9 çıkıyor.

2- Bende masaüstü simgeleri normal şekilde yerinde duruyor.

3- SSD, oyunlara herhangi bir ekstra performans (FPS) sağlamaz. Sadece oyun yükleme süresi azalır.

• Güle güle kullan dostum. Birşey sormak istiyorum 2.5 ile 3bin arası bi laptop bakıyorum kendime fakat nvidia nin ekran kartlarını çözemedim monster da 840m var msi da gtx850 başka bir model de gt750 var bunların en iyisi hangisi oluyor arkadaşlar biri beni aydınlatabilirmi

• quote:

quote:

Hocam inceleme çok hoş olmuş saolun. Size 2-3 ince detay sormak istiyorum. Ben ilk aldığımda freedos geldi malumunuz ve W7 kurdum. PC windows deneyimi dizininden 5.9 puan aldı o da harddısk. Ama maaalesef tekrar format atmamı gerektiren bir durum oldu. Aynı windowsu tekrar yukledım ama bu sefer 5.2 alıyor aero teması puanı çok düşük siz de öyle mi? Bu 1. sorum. 2. Sorum ise şu: İlk aldığımda da öylemi idi bilmiyorum ama pc açılınca simgeler kendini hemen toparlamıyor sanki ÇOK ESKİ PC LER gibi beyaz oluyor ilk 1-2 saniye sonra normal haline geliyor. Sizden rica etsem sizin bunu inceleme şansınız olur mu? Benimki 090 XTR. modeli. Ne fark var bilmiyorum ama. Bunu düzeltemeye çalıştım 2 sefer xp yükleyip NTFS ile yavaş biçimlendirdim ki bu 3-4 saatimi alıyor her seferinde sonra W7 yükledim ama sonuç aynı. Bir de son olarak sanırım şimdi aklıma geldi ben de fark olarak ssd yok. Bu oyunlara bariz farklar doğurur mu yoksa 2-3 fps gibi farklar mı gösterir. gerçi bugün yükleyeceğim BTF4 ü zamanım olmadı . Bu kadar uzun bir soru için affınıza sığınıyor cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

3- SSD, oyunlara herhangi bir ekstra performans (FPS) sağlamaz. Sadece oyun yükleme süresi azalır.

Bu arada kaça maloldu size?

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxResset

Güle güle kullan dostum. Birşey sormak istiyorum 2.5 ile 3bin arası bi laptop bakıyorum kendime fakat nvidia nin ekran kartlarını çözemedim monster da 840m var msi da gtx850 başka bir model de gt750 var bunların en iyisi hangisi oluyor arkadaşlar biri beni aydınlatabilirmi

MSI'da kullanılan GTX850M, GTX840M ve GT750M'den daha performanslı ekran kartı. Skorlara şuradan bakabilirsin:

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-750M.90245.0.html

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-850M.107795.0.html

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Nova'dan 3200 civarı aldım:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9713
  • quote:

Güle güle kullan dostum. Birşey sormak istiyorum 2.5 ile 3bin arası bi laptop bakıyorum kendime fakat nvidia nin ekran kartlarını çözemedim monster da 840m var msi da gtx850 başka bir model de gt750 var bunların en iyisi hangisi oluyor arkadaşlar biri beni aydınlatabilirmi

Gtx le başlayanlar gt ile başlayanlardan iyi.... Ortadaki rakam daha önemli mesela gtx 765 gtx 840dan daha iyi tabi 70li 80liolanlar en iyileri

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

quote:

Gtx le başlayanlar gt ile başlayanlardan iyi.... Ortadaki rakam daha önemli mesela gtx 765 gtx 840dan daha iyi tabi 70li 80liolanlar en iyileri

teşekkür ederim

• quote:

quote:

Çok çok saol. Allah razı olsun kardeşim. Simge sorunu benim windows7 den o zaman.

• Çok güzel bir inceleme olmuş yazan ellerine sağlık Fakat merak ettiğim bir kaç nokta var.Ben eski nesil olan 2oe,0nc bunlardan mı alayım? Yoksa az daha ekleyip Apache mi alayım? Diğer bir sorum 850 ile 860m arasında pişmanlık yaratacak bir fark var mı? Türkiyeye ne zaman gelir? Arada çok fark oluşurmu? Bütçem 3000-3100 e kadar çıkıyor.Apache Pro (860m dediğiniz ) geldiğinde bu fiyatı bayağı geçer diyorsanız şunu almayı düşünüyorum:
    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge70-2pc-086xtr-apache-notebook-pmu311448 onayı verirseniz alıcağım Ayrıca bilgi sahibiyseniz ebrar bilgisayardanda bahsedebilirsiniz çünkü daha bu hafta pcdepo'dan bir Ge70 2oe almışdım.fakat stokta olandan fazla satış olduğu için gönderemediler yani alamadım bu yüzden pcdepoya pek sıcak bakmıyorum.

• Draker kardeşim s.a tekrar bir soru sorucam sana. Ben de harddisk için test yaptım aynı program ile . her seferinde değerler senden düşük çıkıyor. sebebi ne olabılır? soylemıstım ya 4-5 kez format atttım ıstenmeyen sebebpelrden dolayı dıye. bundan dolayı olabılır mı acaba ? saol sımdıden
  • şuan için gtx765m in daha iyi fps vermesi normal gtx850m yeni seri ve daha az ısınma yapıyor yeni gelecek sürücülerle gtx765m i geride bırakacaktır sitelerdeki fps değerlerine bakıp aldanmamak gerek güncellik her zaman önemlidir.
  • mcangul M kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun.Ayrıca arada çok bir fps farkı yok 850m + olarak daha az ısınıyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orox

Çok güzel bir inceleme olmuş yazan ellerine sağlık Fakat merak ettiğim bir kaç nokta var.Ben eski nesil olan 2oe,0nc bunlardan mı alayım? Yoksa az daha ekleyip Apache mi alayım? Diğer bir sorum 850 ile 860m arasında pişmanlık yaratacak bir fark var mı? Türkiyeye ne zaman gelir? Arada çok fark oluşurmu? Bütçem 3000-3100 e kadar çıkıyor.Apache Pro (860m dediğiniz ) geldiğinde bu fiyatı bayağı geçer diyorsanız şunu almayı düşünüyorum:
    http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge70-2pc-086xtr-apache-notebook-pmu311448 onayı verirseniz alıcağım Ayrıca bilgi sahibiyseniz ebrar bilgisayardanda bahsedebilirsiniz çünkü daha bu hafta pcdepo'dan bir Ge70 2oe almışdım.fakat stokta olandan fazla satış olduğu için gönderemediler yani alamadım bu yüzden pcdepoya pek sıcak bakmıyorum.

Sağol hocam :)

Bu gördüğün de Apache modeli. Bütçen uygunsa GTX860M alman daha doğru olur. Performans olarak daha iyi bir kart. TR'ye ne zaman gelir hiç bir fikrim yok :)

• quote:

Draker kardeşim s.a tekrar bir soru sorucam sana. Ben de harddisk için test yaptım aynı program ile . her seferinde değerler senden düşük çıkıyor. sebebi ne olabılır? soylemıstım ya 4-5 kez format atttım ıstenmeyen sebebpelrden dolayı dıye. bundan dolayı olabılır mı acaba ? saol sımdıden

Hocam, performans düşüklüğünün format atmakla hiç ilgisi yok. Sendeki skorlar nedir? (Harddisk ve SSD)
  • quote:

quote:

Draker kardeşim s.a tekrar bir soru sorucam sana. Ben de harddisk için test yaptım aynı program ile . her seferinde değerler senden düşük çıkıyor. sebebi ne olabılır? soylemıstım ya 4-5 kez format atttım ıstenmeyen sebebpelrden dolayı dıye. bundan dolayı olabılır mı acaba ? saol sımdıden

Hocam, performans düşüklüğünün format atmakla hiç ilgisi yok. Sendeki skorlar nedir? (Harddisk ve SSD)

Bendeki skorlar genelde yazma hızı senınkınden yuksek ama okuma hızı bıraz dusuk. hd tune ıle ve atto ıle test sonucları gondereyım bir bakın size zahmet olurmu ?
  • bir de benim ssd kartım yok. c bölümü 150 diğeri 820 gb. Windows 7 ayrıca. Belki farklılık bundandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52SaKoCaN52 -- 31 Mayıs 2014; 8:57:27 >
  • Draker hocam selamlar. Seni epey uğraştırdım farkındayım ama sonuçlar şunlar. Bazen bundan yüksek olsbiliyor tabi. Ama 7-8 test yaptım 2 kez sizinkinden yüksek çıktı gerisi böyle

Rica etsem HD tune ile test yapma şansınız varmı size zahmet? Bu atto çok farklı sonçlar veriyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 52SaKoCaN52 -- 31 Mayıs 2014; 8:58:23 >

• 52SaKoCaN52 5 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç merak etme sonuçlar gayet normal. Testlerde hiç bir zaman aynı skorları tekrar göremezsin bu çok doğal.
  • Draker kullanıcısına yanıt
    Hocam valla low lvl format ile tamamen bicimlendirip tekrar windows kurucaktim ki bu en az 1_2 gunumu alir. O zaman ellemiyorum bi dahakine artik insallah.benim pimpiriklenme sebebim ise cok kez format atmam hani artiklar kaliyor hdd de diyorlar.gerci 2 kez xp ile derin format attim ama herneyse Ilginiz icin cok cok saolun Hocam. Ugrasyirdim sizi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.