Şimdi Ara

MSI GE60 2PC-089XTR Apache Kullanıcı İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
10
Favori
35.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 860m gtx versiyonu ne zaman gelir acaba vatan bimeks vs benzeri yerlere?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

laptopun pili devre dışı bırakılabiliyor mu ? sanırım alt kapak bütün ve pil elle çıkarılamıyor. sürekli prize takılı kullanımda pili kullanmaması için bir çözüm var mı?

Devre dışı bırakılmıyor ama pili elle çıkartmak mümkün. Kapakla bütün halde değil. Sürekli priz için tek çözüm pilin çıkartılması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reisereise5

Aynı notebookun ge70 olanını aldım.incelemeniz sayesinde tüm soru işaretlerim gitmişti.Teşekkür ederim :)
    Ek olarak bu klavye ışıklarını oyun oynamadığım zaman kapatmak istiyorum ama tuşa bastığım zaman renkler değişiyor ışıklar hiç sönmüyor programından da anlamadım pek nasıl halledebilirim?

Sol üst köşedeki buton, klavye ışıklarını tamamen kapatıyor. Kapatmıyorsa, yazılım bu işi halleder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draker

quote:

Aynı notebookun ge70 olanını aldım.incelemeniz sayesinde tüm soru işaretlerim gitmişti.Teşekkür ederim :)
    Ek olarak bu klavye ışıklarını oyun oynamadığım zaman kapatmak istiyorum ama tuşa bastığım zaman renkler değişiyor ışıklar hiç sönmüyor programından da anlamadım pek nasıl halledebilirim?

Sol üst köşedeki buton, klavye ışıklarını tamamen kapatıyor. Kapatmıyorsa, yazılım bu işi halleder.

Tamamdır şimdi yazılımdan yeni profil açıp kurcaladım biraz hallettim.Tekrardan çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Draker

quote:

Tamamdır şimdi yazılımdan yeni profil açıp kurcaladım biraz hallettim.Tekrardan çok teşekkür ederim

• Yanı gonul rahatlıgıyla alalımmı arkadaşlar birde size sorum ssd mı yoksa ssd sız mı alalım ne dersiziz?

pcdepocu nasıl guvenilirmi saygılarımla ordan sparış vermeyı dusunuyorum veya sızın tavsıye edecegınız bir salam sitede olabilir
  • Birazda kötü yanlarından bahsetseydin keşke Kulaklık aynı zamanda dijital çıkış sağlıyor dimi ? 5+1 i rahatlıkla bağlayabilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miranda Kerr -- 21 Mayıs 2014; 20:29:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simko

Yanı gonul rahatlıgıyla alalımmı arkadaşlar birde size sorum ssd mı yoksa ssd sız mı alalım ne dersiziz?

pcdepocu nasıl guvenilirmi saygılarımla ordan sparış vermeyı dusunuyorum veya sızın tavsıye edecegınız bir salam sitede olabilir

Gönül rahatlığı ile alabilirsin. SSD'li alırsan rahat edersin. Mekanik sürücü, bu sisteme biraz ağır gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

Birazda kötü yanlarından bahsetseydin keşke Kulaklık aynı zamanda dijital çıkış sağlıyor dimi ? 5+1 i rahatlıkla bağlayabilir miyiz ?

Kulaklı aynı zamanda dijital çıkış sağlıyor ama 5.1 değil, 7.1 kanal :)

Sound by Dynaudio

Support 7.1 channel SPDIF output

Exclusive Audio Boost technology

Creative Sound Blaster Cinema
  • monster abra v.1.1 den aklım buna kaydı ama 17inc istiyordum oda 3.1 olunca bütcemi biraz aşıyor indirim gelmez mi acaba
  • Bu modelin SSD'siz hali mevcut mu acaba? 17.3 inch olmasa GE70 modelini alacaktim,15.6 inch istiyorum..
  • Sinister Sensei kullanıcısına yanıt
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2pc090xtr-apache-core-i74700hq-8gb-1tb-gtx850m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_55548/
    ben de düşünüyorum hocam ama bi yandan aklım monster da gtx860m li ve daha ucuz diğer yanda da msi kalitesi kararsızım.
  • Hocam tesekkürler ben de ayni ikilemdeyim suan. Monster 860M olusu cok cezbediyor, fakat clevo kasali olan model isinma problemi olmasa dahi hosuma gitmedi. Msi kasali olan modelinde ise isinma problemi var. Msi 850M olusu ve fiyat farki dusundurucu. Isınma problemi var mi onu da bilemiyorum acikcasi..

Monster Abra A5 v1.1, Abra A5 v2.1 ve Msi Ge 60 2Pc 90xtr modelleri arasinda kaldim. Önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinister Sensei -- 25 Mayıs 2014; 20:00:09 >
  • Sinister Sensei kullanıcısına yanıt
    hocam birebir aynı durumdayız abra a5 v1.1 de hoparlör yetersiz v2.1 de ısınma problemi gündeme geldi ge60 serisinin gtx860m li modeli için bütçem yetersiz olur ancak gtx850m li alabilirim.
  • Hocam inceleme çok hoş olmuş saolun. Size 2-3 ince detay sormak istiyorum. Ben ilk aldığımda freedos geldi malumunuz ve W7 kurdum. PC windows deneyimi dizininden 5.9 puan aldı o da harddısk. Ama maaalesef tekrar format atmamı gerektiren bir durum oldu. Aynı windowsu tekrar yukledım ama bu sefer 5.2 alıyor aero teması puanı çok düşük siz de öyle mi? Bu 1. sorum. 2. Sorum ise şu: İlk aldığımda da öylemi idi bilmiyorum ama pc açılınca simgeler kendini hemen toparlamıyor sanki ÇOK ESKİ PC LER gibi beyaz oluyor ilk 1-2 saniye sonra normal haline geliyor. Sizden rica etsem sizin bunu inceleme şansınız olur mu? Benimki 090 XTR. modeli. Ne fark var bilmiyorum ama. Bunu düzeltemeye çalıştım 2 sefer xp yükleyip NTFS ile yavaş biçimlendirdim ki bu 3-4 saatimi alıyor her seferinde sonra W7 yükledim ama sonuç aynı. Bir de son olarak sanırım şimdi aklıma geldi ben de fark olarak ssd yok. Bu oyunlara bariz farklar doğurur mu yoksa 2-3 fps gibi farklar mı gösterir. gerçi bugün yükleyeceğim BTF4 ü zamanım olmadı . Bu kadar uzun bir soru için affınıza sığınıyor cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• ayrıca sizinki ssd imiş. Sizinkinde böyle birşey olmaz sanırım. Ama ben kabahat olarak farenin fps hızı olsun bu simgelerin kendini toparlama hız olsun bunlar için GTX 850m in ağır işlemlerde devreye girmesinin olduğunu düşünüyorum. Siz nedersiniz bu konuda. i3 işlemci ile kıyasladım akşam. Farenin imleç fpsi ona göre bile düşük. Anlamadım inanın. Şunu da söylim oyunlarda hiçbir sıkıntım yok. Meslea ultra ayarlarda son çözünürlükte COD modern Warfare 2 denedim 115 160 fps arası değişiyor. Sanırım iyi bir değer.
  • Gtx 860lı versiyonu gelmiş 3bin gibi bir fiyata getirtebilirim... Yoksa abra v1 mi alsam 2600 e

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    gtx860m li msi ge60 apache 3bin tl olcak bir de soracaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcangul

gtx860m li msi ge60 apache 3bin tl olcak bir de soracaksın

Yani aradaki 500 tl ye değer mi? Normalde 2500den yukarılarda düşünmüyordum ama işte böyle bir durum oluştu

• quote:

Orijinalden alıntı: mcangul

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2pc090xtr-apache-core-i74700hq-8gb-1tb-gtx850m-2gb-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_55548/
    ben de düşünüyorum hocam ama bi yandan aklım monster da gtx860m li ve daha ucuz diğer yanda da msi kalitesi kararsızım.

MSI'ı forumda bir çok insan kullanıyor ve kalite konusunda Monster'dan çok daha iyi olduğu tartışmasız :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.