Şimdi Ara

Msı GE60 2PC-496XTR Apache ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün aldığım pc de pes 2013 denemek istedim ve verdiği hata resmen pc nin özelliklerine hakaret oldu.
    resimde gördüğünüz hatayı veriyor bilgisayar. Driverlarlamı alakalı bi sorun yoksa başka bir sorunmu var bilmiyorum lütfen yardımcı olun.

• kardeşim bende de oluyordu bu sorun , oyun dahili ekran kartıyla çalıştırdığı için alıyosun hatayı.tam hatırlamıyorum ama ya oyunun exe dosyası ya da oyunun settings iconuna sağ tıkla grafik işlemciyle çalıştır de ordan nvidia ekran kartını seç, olmadı nvdia'nın kendi programından yüksek grafik işletimciyle çalıştır de pes için.
  • Pes 20'ye kadar kaldırir o bilgisayar, rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yoksay'ı seçerek oyuna devam et, eğer ekran kartı ışığı turuncu ise bence sorun yok demektir. Ya da arkadaşın dediği gibi oyunun exe dosyasına ya da kısayoluna sağ tık yüksek performanslı işlemciyle çalıştır de.
  • NaturaPaintbal N kullanıcısına yanıt
    Yeni mimari Maxwell kartları tanımıyor bu yüzden hata veriyor Pes13 henüz bir çözümü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturaPaintbal

Arkadaşlar bu gün aldığım pc de pes 2013 denemek istedim ve verdiği hata resmen pc nin özelliklerine hakaret oldu.
    resimde gördüğünüz hatayı veriyor bilgisayar. Driverlarlamı alakalı bi sorun yoksa başka bir sorunmu var bilmiyorum lütfen yardımcı olun.

Hocam PES 2013 gibi bir oyunu, GTX850M'in oynatamaması gibi bir durum fizik kurallarına aykırı :) Sorunun kaynağı;

- İşletim sistemi

- Driver

- Oyunun korsan olması

- Nvidia kontrol panelinden dahili ekran kartının seçili olması

olabilir. Ama bu, kesinlikle donanımsal bir sorun değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.