arkadsalar bugun msı ge 60 almaya sonunda karar verdım bu sferde freedos oldugunu ogrendım pc depo da bılgısaayar yazılımsız mı gelıyor olayı nedır ? bana ne yapmam gerektıgını tarıf edermsnz
güzel kardeşim 32 sayfalık konu var orda senden önce en az 12-20 kişi açtı bu başlığı azcık emek verip 1 saat forumda gezsen bulucan cevabını freedos yazılımsız geliyor sen takıyon windows yüklüyosun bütün olay budur
BAKTIM KARDESM BULAMADIM FREEDOS U TAKCAN CDYI YUKLUCEN YAZMAYLA OLMUYO GEVREK GEVREK ICINDE CD GELIYORMU CD YI NERDEN BULCAM BEN
pekı dıger lınktekı gt780dxr mı yoksa ge60 mı alayım max 3000 tl var
quote:
Orijinalden alıntı: gapmeydan
pekı dıger lınktekı gt780dxr mı yoksa ge60 mı alayım max 3000 tl var
gt 780 dxr daha üstün bi model.
ben 2800 verdım ama anlastıgımızda 3 aylık bılıyordm adam ole yazmıs ama 9 aylık cıktı ama sıfır hıc kullanmamıs gıcır gıcır sadece photoshopta calısmıs kendısı ındırım yapım dedı ama ıcıme sınmıyor nedense
quote:
ben 2800 verdım ama anlastıgımızda 3 aylık bılıyordm adam ole yazmıs ama 9 aylık cıktı ama sıfır hıc kullanmamıs gıcır gıcır sadece photoshopta calısmıs kendısı ındırım yapım dedı ama ıcıme sınmıyor nedense
gt780 dxr bikere kasa kalitesi ses kalitesi klavye kalitesi ekran kartı kalitesi hdd kalitesi ram kalitesi olarak çok önde bi pc benim bütçede 3000 tl olsa gider bunu alırım. Kullandığın zamanda bi problem çıkardımı, biyerlerden ses geliyormu yada biyerlerinde darbe izi varmı ayrıca 2500 tl ye çekebilsen on numara olur. Birde ekranın altındaki vidalara bak aşına varmı birde içindeki parçalar doğruyumu gösteriyor. Eğer bunlardan geçerli not alırsa gayet iyi bir pc.
ılerde satmak ıstesem kolay satabılırmıyım az zararla
quote:
ılerde satmak ıstesem kolay satabılırmıyım az zararla
daha pahalı bile satarsın. Bi kere bizim halk ekran kartının modeliyle işi olmaz gb sine bakar ayrıca ramlerin mh sine falanda bakmaz kısaca halkın bilgisi pc hakkında 0 3000 tl ye bile satarsın sen bu cihazı.
valla dostum bana ıyı gaz verdın adamla gorustum 2600 e anlastık bana 200 tl gondercek 9 ay oncekı fatura tutarı 4500 tl
quote:
valla dostum bana ıyı gaz verdın adamla gorustum 2600 e anlastık bana 200 tl gondercek 9 ay oncekı fatura tutarı 4500 tl
hayırlı olsun ahbap mükemmel bir laptop sahibi oldun klavyenin ışığı bile bi başka
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme