Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi klavye kısmı tarafı ve mouse pad tarafı aşırı derece ısındığı için laptopu kullanırkan bileğim ateş gibi oluyor bildiğin sıcaklığı hissetiyorum artık gerçekten rahatsız olmaya başladım dokunamıyorum. Bu bilek kısmı yere önerisi olan var mı ? Yada diğer farklı çözüm yolu ? Soğutucu önerisi olan ?
UP UP UP , aynı sorunu bende yaşıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: _WiRüS_
UP UP UP , aynı sorunu bende yaşıyorum
Sıcaklardan hacı şey aldım heatsink cpu tarafına yapıştırdım biraz rahatlattı pc yi dengeyi sağlıyor da yinede bi var yan ısınma
yalıtkan parçalar kullanılmadığından ve havalar sıcak olduğundan çook fazla birşey yapamayız hocam. Belki biraz sıcaklığı kesmek için laptop soğutucu ve laptop temizliği yapılabilir.
ouzqan
kullanıcısına yanıt
aynen havalar serinledi bu sıralar iyi şuan durum
Sorununuz kalmaması iyi birşey ama bu kısır döngü yine aynı sorun yaşanacak belki elyaf cam yünü gibi ısıyı geçirmeyen şeylerden alıp yine yaz günlerin de sıkıntı yaşamamak için sıcağın gelebileceği her yeri onunla içerden kaplayabilirsiniz hocam verimi ne kadar olur tabi bilemeyiz ama denemekte fayda var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme