Bildirim
MSI GE60 win8 yardım acil
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hokaqe
arkadaşlar başlıkdaki leptop u aldım win8 yüklü ondan deil soru nsanırım ge60 ın bir özelligi ama bana engel olmakda
online oyun oynuyorum youtube den müzik dinleyeyim dedim alttab ile oyuna döndügümde müzigin sesini kapatıyor youtubeye dönünce geri acıyo otomatik bu ayarı nasıl degistirim
hocam o bir sorun degil oyuna girdinizde yotube sesi kısar oyun sesini öncelikli kılar bu bir özeliktir benim bildiğim kadarıyla -
tamam bi özellik olduğunu ama benim için bi sorun müzik dinleyemiyorum bunun bi ayarı varmıdır veya normal playerden dinleyebiliyormuyum onuda kısarmı bilginiz varmı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X