Şimdi Ara

Msi Ge62 2QF Ram ve hardDisk Ugrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ge62 2QF 970gtx in en full modeline 6 milyar vermek yerine 970gtx 8gb ram ve ssd siz modelini tercih ettim. Bugün sipariş ettim ve bayram sonrası elime geçecek.

2 sorum olacak

-Yeni laptoba gelir gelmez 8 gbram alıp 16gbram e yükseltmek istiyorum. Bunun için hangi ram ı almalıyım. İçindeki 8gb ram ın markası ve modelini tam bilen var mı ?
    -Şuan kullanmak olduğum 250gb samsung 850 evoyu ssd yi ekstra olarak takabiliyor muyum yoksa üzerinde gelen 1TB hardiski çıkartıp mevcutta kullandığım samsung ssd yi mi takmam gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

Ge62 2QF 970gtx in en full modeline 6 milyar vermek yerine 970gtx 8gb ram ve ssd siz modelini tercih ettim. Bugün sipariş ettim ve bayram sonrası elime geçecek.

2 sorum olacak

-Yeni laptoba gelir gelmez 8 gbram alıp 16gbram e yükseltmek istiyorum. Bunun için hangi ram ı almalıyım. İçindeki 8gb ram ın markası ve modelini tam bilen var mı ?
    -Şuan kullanmak olduğum 250gb samsung 850 evoyu ssd yi ekstra olarak takabiliyor muyum yoksa üzerinde gelen 1TB hardiski çıkartıp mevcutta kullandığım samsung ssd yi mi takmam gerekiyor ?

8gb fazlasıyla yeterli 16 gb gereksiz şuan için. Sanırım ssdniz 2.5inç hdd boyutunda. Ge62 2 hdd girişi yok bu yüzden 1 tb harddisk çıkarmak zorundasınız. Sdd model alsaydınız keşke çünkü msi arka kapat açtığın zaman garanti dışı kalıyor. Arka kapaklarında vida üzerinde garanti sticker oluyor.

• Hocam ne kadara aldınız.
  • royalfth R kullanıcısına yanıt
    Bu cevaptan sonra siparişi hemen iptal ettim 128 gb sdd li modelini aldım. Artık ram olayına sonra bakarım garanti bittikten sonra
  • 4600 küsür
  • quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

4600 küsür

Link alabilir miyim rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orientem kullanıcısına yanıt
    kurumsal siteden aldım bireysel sipariş malesef yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.